Zvezdi "Granda" pao krov na glavu tokom nastupa: Nevreme napravilo probleme, niko nije očekivao

11.03.2023

09:29

0

Otkrio i kako se ta svirka završila i šta su morali da urade

Zvezdi "Granda" pao krov na glavu tokom nastupa: Nevreme napravilo probleme, niko nije očekivao
Nemanja Đurđević - Copyright Instagram screenshot/nemanja.djurdjevic_official

Biti pevač može da izgleda kao lak i glamurozan posao, ali mnogi koji se njime bave se ne bi sa tim složili. Oni nikada ne znaju šta može da ih snađe kada odu na nastup, a jednoj zvezdi "Granda" se čak desilo da mu krov padne na glavu!

Nemanja Đurđević, nekadašnji učesnik šoua "Zvezde Granda" ispričao je kako je izgledala nezgoda zbog koje je mogao da se ozbiljno povredi.

- Nemam strah, nasmejano pričamo, ali čekamo sad da nam krov padne na glavu (smeh). Šalim se, ne treba nikada u životu imati strah, ako nam je suđeno... - počeo je priču Nemanja i priznao šta je sve padalo na njegovim nastupima i kako je došlo do toga da mu se krov sruši na glavu:

- Dešavalo se svašta da pada na mojim nastupima, padale su čaše, flaše. Bilo je neko nevremene i pao mi je krov na glavu, ali nisam bio povređen. To je bilo na nekom privatnom veselju u Valjevu, radili smo ispod pokrivene bašte i krenula je jaka kiša i valjda krov nije mogao da primi tu vodu, samo je odjednom sve palo. Voda je pala direktno na struju, bila je po klavijaturama, muzičarima. Samo smo se sklonili u stranu i ja sam tog dana završio sa pevanjem – prisetio se pevač, piše "Grand Online".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike