Ovo je stariji sin Aleksandra Srećkovića Kubure: Neodoljivo podseća na oca iz mlađih dana! (FOTO)

18.03.2023

19:59

1

Završio je Elektrotehnički fakultet

Ovo je stariji sin Aleksandra Srećkovića Kubure: Neodoljivo podseća na oca iz mlađih dana! (FOTO)
Aleksandar Srećković Kubura - Copyright ATAImages/ M.M.

Vest da su se glumac Aleksandar Srećković Kubura i fitnes instruktorka Marija Savić Srećković prošle godine razveli, šokirala je javnost, jer su važili za jedan od skladnijih brakova koji je neretko krasio naslovne strane porodičnim editorijalima.

Marija i Kubura su tokom braka dobili sinove Aleksu i Vanju, a razlika između njih dvojice je čak 17 godina.

Stariji sin Aleksa je završio Elektrotehnički fakultet, ne eksponira se često u javnosti, te mnogi ne znaju kako on zapravo izgleda.

Glumac je na svom Instagram nalogu svojevremeno objavio fotografiju sa starijim sinom, što je izazvalo lavinu reakcija i komentara da Aleksa neodoljivo podseća na svog oca iz mlađih dana.

- Kod ovako velike razlike imate, zapravo dva jedinca, i svakim se bavite ponaosob. Prednost je to što sam imao prilike da proverim, kroz vreme, sve principe vaspitanja koje smo primenjivali kod Alekse i primenim ih ako treba modifikovane kod Vanje. Tu je uvek pomoć, sada već odraslog, starijeg sina - rekao je glumac svojevremeno o svojim sinovima.

Inače, Kubura se sa bivšom suprugom Marijom retko pojavljivao u javnosti, a prvi pokazatelj da im je brak bio na "klimavim nogama" jeste onaj trenutak kada je glumac uslikan kako u javnosti razmenjuje poljupce sa mladom producentkinjom Petrom Radivojević sa kojom je u tom trenutku radio na zajedničkom projektu.

ATAImages/ M.M.
Aleksandar Srećković Kubura

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike