Kubura se zvanično razveo od supruge! Jedva su podelili zajednički stečenu imovinu

31.03.2022

20:43

0

U braku su bili više od dve decenije, a iz njihove ljubavi rodila su se dva sina

Kubura se zvanično razveo od supruge! Jedva su podelili zajednički stečenu imovinu
Copyright Tanjug/ Strahinja Aćimović

O razvodu glumca Aleksandra Srećkovića Kubure i fitnes instruktorke Marije Savić Srećković pisalo se u više navrata, a sada su supružnici zvanično okončali brak. 

- Taj brak već godinama nije funkcionisao, ali su tek sada Marija i Kubura se konačno i zvanično razveli. Bilo je i ranije reči među njima oko rastanka ali nisu mogli da se dogovore oko stana koji su zajedno kupili. Naime, Kubura je želeo da proda stan na Vračaru i preseli se, dok Marija nije bila za tu opciju. Kako nisu mogli da se usaglase, samim tim su i prolazile godine, a razvoda nije bilo ni na pomolu - priča dobro obavešten izvor za “Blic“ i dodaje:

Tanjug/ Strahinja Aćimović
Aleksandar Srećković Kubura

 

- Na kraju su došli do zajedničkog rešenja da će stan prodati i podeliti novac na ravne časti, jer su istu tu nekretninu stekli tokom braka. Prvenstveno ni zbog dece nisu želeli da ulaze u dublje rasprave, a i vremenom su shvatili što više odugovlače, da će im biti teže.

Marija i Aleksandar nisu bili raspoloženi da govore na ovu temu, a fitnes instruktorka je istakla da privatni život želi da zadrži za sebe. 

- Ne bih sa vama pričala o mojim privatnim stvarima - istakla je Marija za “Blic“ i spustila slušalicu, dok Aleksandar nije bio dostupan za komentar.

U javnosti ih gotovo nikada nije bilo moguće videti zajedno, a prvi pokazatelj da im je brak bio na klimavim nogama jeste onaj trenutak kada je glumac uslikan kako u javnosti razmenjuje poljupce sa mladom producentkinjom Petrom Radivojević sa kojom je u tom trenutku radio na zajedničkom projektu.

Marija je o Srećkovićevoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom. Posle toga je usledilo zatišje, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu.

Tanjug/ Strahinja Aćimović
Aleksandar Srećković Kubura

 

Ipak nakon šest godina ponovo je došlo do bračne krize pa izgleda da je par konačno rešio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem. Tada je Marija uslikana u društvu nepoznatog muškarca, sa kojim je u jednom restoranu razmenjivala nežnosti. Međutim, i posle toga su nastavili da žive na istoj adresi.

Kada se već saznalo da im je brak u krizi i da su na pragu razvoda, Kubura je javno priznao da nisu zajedno, ali da imaju korektan odnos.

- Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe - pričao je on jednom prilikom za medije.

Podsetimo, Marija i Kubura su bili u braku više od dve decenije, a iz njihove ljubavi su se rodila dva sina. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike