Saška Veselinov otkrila termin porođaja, a ovo je ime koje je s Đorđem Đokovićem odabrala za naslednika? Ne krije radost! (FOTO)

18.03.2023

09:30

1

Poznata porodica uskoro će biti bogatija za još jednog člana

Saška Veselinov otkrila termin porođaja, a ovo je ime koje je s Đorđem Đokovićem odabrala za naslednika? Ne krije radost! (FOTO)
Saška Veselinov i Đorđe Đoković - Copyright Instagram screenshot / saskaveselinov

Saška Veselinov broji baš sitno do trenutka kada će svoju bebu držati u rukama. Sudeći po jednom od njenih najnovijih „storija" na Instagramu, porodiće se za nedelju dana i zvanično postati mama.

- Još nedelju dana i rodiće se „angel" Đoković - istakla je, pa tako i nagovestila kako će zvati svog mezimca, prenose domaći mediji.

Aktivna trudnica, inače, nedavno je u jednom intervjuu ispričala koliko je srećna što je baš najmlađi Đoković, Đorđe, njen partner u svemu.

- Đole me na svaki mogući način usrećuje i ništa mu nije teško da uradi za mene. Zaista mi je u potpunosti posvećen i zahvalna sam što imam takvog partnera - kazala je bila ona za „Hello", što je sada i ponovila na pomenutoj društvenoj mreži, a onda nastavila da niže mudrosti kojima se zasigurno i sama vodi.

- Muškarac koga odabereš za životnog saputnika imaće uticaj na sve segmente tvog života: na tvoje mentalno zdravlje, na tvoj mir, na količinu ljubavi u tebi, na tvoju sreću, na snagu kojom se nosiš kroz loše, nekad i tragične situacije, na tvoj uspeh, na način na koji će odrastati vaša deca... I još mnogo, mnogo toga. Zato, biraj mudro - glasi jedna od njih koja je prethodila terminu porođaja, čemu se posebno raduje.

Saška Veselinov, Instagram screenshot / saskaveselinov
 

Inače, ukoliko se par bude odlučio za ime Angel - ono potiče iz grčkog, te latinskog jezika i, znači „anđeo". Na engleskom govornom području ovo je često nadimak za nekoga ko je dobar, mio. U Srbiji, varijanta za devojčice, ukoliko je u pitanju ime, glasi Angelina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike