Tepih promenjen posle 62 godine, valja mrviti po njemu malo? Kejti Lous i Adam Šapiro došli s perecama na dodelu Oskara (FOTO)

12.03.2023 | 23:55

Autor: Milica Gudžulić

Doneli ukus Filadelfije u pozorište Dolbi u Los Anđelesu

Copyright Profimedia

Glumački bračni par Kejti Lous i Adam Šapiro privukli su ogromnu pažnju pošto su stigli na tepih boje šampanjca, kojim će se i ostale zvanice prošetati do pozorišta Dolbi pred ovogodišnju, 95. ceremoniju dodele Oskara

Pored dobrog stila i raspoloženja, naime, doneli su i perece - pa tako i ukus Filadelfije u Los Anđeles. „Pletene" su, inače, kod pomenutog glumca u „Shappy Pretzel Co" u LA-u, gde domaćin šoua Džimi Kimel važi za jednog od najomiljenijih gostiju. 

- Zvao nas je pre koju nedelju. Kazao je: „Hoću te perece ispod svakog sedišta na dodeli Oskara" - pohvalio se Šapiro svojim veoma uspešnim biznisom za „6ABC", objašnjavajući kako već 4.000 ovih ukusnih hlepčića „čeka" poznate u teatru. 

- Adam je od ponoći bio u pekari - dodala je ponosna supruga Kejti. 

- Da li sam ikad mislila kako ću na dodelu Oskara da dođem kao „kraljica pereca"? Nisam, ali sam sad oduševljena - kazala je zatim. 

Adam je, inače, ovaj biznis pokrenuo tokom pandemije. 

- U Los Anđelesu smo oko 25 godina, a nedostajala mi je rodna Filadelfija. Tokom korone sam rekao sebi da moram da naučim kako se to tamo pravi i onda je nastala ova luda kompanija - nadovezao se bio glumac.  POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, tepih ove godine nije crvene, već boje šampanjca. Do promene je sada došlo prvi put posle 62 godine pa pojedinci, očito, nisu propustili a da „ne ostave traga" - svako na svoj način. 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam