Trudna devojka Mašana Lekića: Voditelj objavio srećne vesti i otkrio pol bebe! (FOTO)

10.03.2023

23:41

0

Voditelju će ovo biti treće dete

Trudna devojka Mašana Lekića: Voditelj objavio srećne vesti i otkrio pol bebe! (FOTO)
Mašan Lekić - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Voditelj Mašan Lekić objavio je srećne vesti na svom Instagramu. Naime, voditelj i njegova 13 godina mlađa partnerka Kristina Nikolić uskoro će biti bogatiji za još jednog člana porodice, što im je bila velika želja.

Mašanova partnerka je ponovo trudna, a voditelj je sada objavio snimak na kom se vidi kako on i njegova lepša polovina otkrivaju pol bebe.

Par se odlučio za provereno zabavnu metodu otkrivanja pola putem balona. Kada su probušili balon u kojem su se nalazili rezultati testa za trudnoću, konfete su bile roze boje, pa su njihovi pratioci saznali da će voditelj uskoro biti otac još jedne devojčice.

Podsetimo, Mašan Lekić se 2020. godine razveo od tadašnje supruge Mire, sa kojom je još uvek saradnik, nakon čega je otpočeo romansu sa drugom koleginicom.Tada se nagađalo i da je Mašan napustio porodični dom, ali da je sa bivšom suprugom Mirom ostao u dobrim odnosima zbog ćerke Mije.

Kasnije je otkriveno da je u vezi sa 13 godina mlađom koleginicom Kristinom Nikolić sa kojom je radio emisiju po kojoj ga široki auditorijum prepoznaje, "Dosije". Kristina je već tada bila u drugom stanju, a sve je potvrđeno kada se Kristina u februaru 2021. godine porodila i na svet donela prvu devojčicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike