Uhapšen bivši dečko Jovane Tipšin

27.02.2023

13:13

0

Nije se odazivao pozivima suda i policije

Uhapšen bivši dečko Jovane Tipšin
Jovana Tipšin - Copyright ATAImages/M. M.

Bivši dečko Jovane Tipšin, Ljubiša Stojanović uhapšen je u Beogradu.

Nakon pevačicine prijave za uznemiravanje, Ljubiša se nije odazivao na pozive suda i policije, i trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu, gde čeka na razrešenje svog slučaja, prenosi Informer. 

Podsetimo, Jovana Tipšin prijavila je svog bivšeg partnera, Ljubišu Stojanovića zbog uznemiravanja koje je usledilo nakon njihovog raskida. 

Antonio Ahel/ATAImages
Jovana Tipšin

Naime, Jovana je u prijavi navela da je nakon raskida u novembru 2022, njen 13 godina mlađi dečko nastavio da je uznemirava pozivima, porukama, a onda je i dolazio ispred njene zgrade. Osim uznemiravanja koje je vršio telefonskim putem, mediji s navodili da je Ljubiša uhodio tako što je čekao ispred zgrade i na drugim mestima.

Kasnije se i Stojanović oglasio, te je tom prilikom negirao navode.

- Nije bilo nikakvog uznemiravanja, to su gluposti. Jovana i ja smo živeli zajedno, bili smo dve godine i sedam meseci u vezI, to je bila velika ljubav. Nije nikada bilo nikakvih incidenata između nas, ako je "volim te" nešto ružno, onda je to, to. Raskinuli smo u novembru. Imam devojku sa kojom živim i srećan sam - rekao je tada Ljubiša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike