Dženifer Lopez i Maluma objavili dvostruki singl za novi film „Oženi me“ (VIDEO)

30.09.2020

20:22 >> 14:16

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera filma zakazana je za 12. februar 2021. godine, uoči Dana zaljubljenih

Dženifer Lopez i Maluma objavili dvostruki singl za novi film „Oženi me“ (VIDEO)
Copyright Profimedia

Pop pevačica Dženifer Lopez i zvezda Maluma objavili su dvostruki singl „Pa Ti“ i „Lonely“, za potrebe zajedničkog filma “Oženi me”, u kome glume, saopštio je domaći diskografski izdavač za ceo region MenArt. Dve pesme koje se mogu čuti na digitalnim servisima Deezer i Spotify, naći će se na soundtrack albumu  za film u izdanju „Sony Music Latin” i “Arista Records“, koje zastupa MenArt za domaće tržište, a Lopez i Maluma su i autori pesme. U domaćim bioskopima “Oženi me” će se pojaviti 12. februara 2021. godine, uoči Dana zaljubljenih.

Dženifer Lopez već decenijama uspešno vodi karijeru glumice i pevačice, a u Beogradskoj areni je održala spektakularni koncert 2012. godine. Kao pevačica, ostvarila je tiraž od preko 75 miliona prodatih albuma, dok su njeni hit filmovi – komedije, avanture, akcioni, ostvarili zaradu na blagajnama u vrednosti od tri milijarde dolara. Spada u grupu 100 najuticajnijih ljudi na svetu po istraživanju magazina “Time”, dok ju je časopis “Forbes” uvrstio na listu “najmoćnijih slavnih osoba”. Nominovana je za dva Zlatna globusa, za uloge u filmovima “Hustler” i “Selena”, a do danas je ostala jedina umetnica koja je istovremeno imala pesmu broj jedan na muzičkim top listama i najgledaniji film na blagajnama u Americi.

Sa samo 26 godina, Maluma je jedan od vodećih vokala latino muzičke scene i idol mladih širom sveta. Rođen je u Kolumbiji, a svoje umetničko ime je osmislio tako što je uzeo po dva prva slova imena svoje majke, oca i sestre. Na društvenim mrežama prati ga preko 82 miliona fanova, a njegov zvanični YouTube kanal do sada je premašio 9 milijardi pregleda, sa 24 miliona pratilaca, što mu je donelo nagradu „YouTube Diamond Play Button“. Na svetskoj turneji, „Maluma World Tour“ održao je 105 koncerata i prodao preko milion ulaznica, a kruna su bile rasprodate hale – „Medison Square Garden“ u Njujorku, „The American Airlines Arena“ u Majamiju i dva „Foruma“ u Los Anđelesu. Objavio je tri studijska albuma, koja su debitovala na prvom mestu Bilbordove liste albuma – “Pretty Boy Dirty Boy” (2015), “F.A.M.E.” (2018), i “11:11” (2019).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike