Cecin klavijaturista otkrio sve o saradnji sa pevačicom! Jedna situacija ih je sve zaledila: Letele su cipele

24.02.2023 | 18:15

Smrzlić kaže da je pevačica autentična i nepredvidiva

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović osim sa porodicom, najveći deo vremena provodi sa svojim muzičarima. Sa njima putuje, nastupa, zajedno su prošli svakojake situacije, lepe, ali i one manje lepe.

Ceca ističe da saradnike doživljava kao članove svoje porodice, a sada su njeni muzičari otkrili kakva je zapravo pevačica na sceni. Klavijaturista Jovan Smrzlić, poznatiji kao Džo, u Cecin bend došao je po preporuci Aleksandra Milića Milija pre deset godina, a njihva saradnja traje i dan-danas. 

Printscreen YouTube/Ceca Show
Bend Cece Ražnatović

 

Smrzlić o Ceci ima samo reči hvale. Kako je objasnio, ona je nepredvidiva na sceni, a za publiku je spremna sve da uradi. 

- Ona je izuzetan profesionalac, nikada ne kasni, dolazi čak i pre vremena i daje više od maksimuma i očekuje da ljudi koji rade sa njom budu isti takvi - kazao je Joca i dodaje: 

Printscreen YouTube/Ceca Show
Jovan Smrzlić, klavijaturista benda Cece Ražnatović

- Spontana je, autentična, originalna, neponovljiva i samim tim nepredvidiva. Njoj je najvažnija publika, i kada se popne na binu uopšte ne robuje protokolima. Kada se popne na binu, upali šesto čulo, nepredvidiva je. Bilo je situacija za jednu Novu godinu i idemo kao poslednja pesma, i ona kaže nema od toga ništa i produži koncert za pola sata. Ona se vodi time kakav joj je odnos sa publikom. Tu lete cipele, ona često menja garderobu i nosi cipele koje nikad nije i ako vidi da je žuljaju, ma lete cipele kao kruške. Ona hoće da peva nesmetano i da publici prenese energiju i svaka joj čast na tome - kaže klavijaturista. 

Repertoar koji će pokloniti publici, nikad unapred nije poznat - zna se samo kojom pesmom otvara koncert, a sve ostale dolaze kako kaže, spontano. 

- Ona je spontana i ne želi da ima plan unapred, koji možda neće biti prikladan za taj trenutak. Ona hoće da ta emocija uvek bude iskrena i spontana - kaže Joca.

Joca se setio situacije u velikoj diskoteci na otvorenom, kada su svi bili „kao na igralama”, osim Cece. 

- Prostor je ogroman i posle nas je trebalo da bude Dejvid Geta. I oni su ostavili dva catwalka, dve staze koje idu kroz publiku. To je obično za plesače, a ako izađe izvođač to može da bude problem. I ja joj kažem da ne izlazi tamo, jer tonci neće znati kako da spasu situaciju. Treća pesma i ja vidim da ona nišani kako da izađe tamo i izađe. Publika u delirijumu, ludlo. Ona uradi sve što oseća i što misli da treba za publiku - kaže Joca i dodaje: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

 

- Bilo je hladno, pada sneg, mi se grejemo, ali uzalud. U jednom trentuku za vreme koncerta kao da je neka oluja počela. Sneg je padao nekontrolisano, a ona usred te oluje izlazi ispred i sve vreme ostane na snegu. I bude mokra i u onim njenim štiklicama je, ali nije htela da se skloni, jer ako je njena publika na snegu i ona će biti na snegu - priča on.

Ceca sa pojedinim članovima benda sarađuje više od decenije, i opisuje ih kao drugu porodicu na estradi.

- Oni upotpunjuju muzičku sliku - zaključila je Ražnatovićka u emisiji „Ceca show”.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam