Članovi grupe "Nemoguće vruće" neutešni nakon tragedije: Mladene, večeras sviramo za tebe!

19.02.2023

11:27

0

Mladen Vidović poginuo je sinoć u 60. godini u udesu kod Doboja, a grupu je osnovao 1987. godine

Članovi grupe "Nemoguće vruće" neutešni nakon tragedije: Mladene, večeras sviramo za tebe!
Mladen Vidović - Copyright Pixabay Prinscreen/Youtube/Edin Sinanovic

Sinoć je u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi kod Doboja poginuo prvi pevač grupe "Nemoguće vruće", šezdesetogodišnji Mladen Vidović.

Članovi grupe su neutešni nakon što ih je zatekla tužna vest, a emotivnu poruku i poslednji pozdrav voljenom kolegi ostavili su na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

- Zateklo nas, ali baš. Vest koja oduzima svaku smisao. A ti si samo hteo pevati kako je ludo i nemoguće vruće u proleće, u srcu dečaka i devojke. RIP Mladene, neponovljivi, zaigrani i razdragani dečače. Večeras sviramo samo za tebe. Peva Rusija. Tvoji drugari iz "Nemoguće vruće" - pisalo je u potresnoj poruci.

Printscreen Facebook/Mladen Vidović
Mladen Vidović

Vest o Mladenovoj pogibiji objavio je muzičar Josip Dujmović, koji je tom prilikom poslao i poslednji pozdrav cenjenom kolegi.

- Opet ružna i tužna vest: Sinoć je u udesu kod Doboja poginuo Mladen Vidović, originalni pevač grupe "Nemoguće vruće" (autor, među ostalim, njihovog hita "Nema cure koja neće") i Ritam srca. R.I.P. Mladene, muzička Zenica te nosi u srcu - napisao je Josip Dujmović.

Inače, grupa "Nemoguće vruće" je osnovana 1987. godine, a predvodio ju je upravo Mladen. Neke od najpopularnijih pesama su: "Hajde noći padajte", "Ta, ta djevojka", "Daj da poljubim i pojedem", "Ljubav malog Werthera" i "Ameri".

Prinscreen/Youtube/Edin Sinanovic
Mladen Vidović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike