Šašić o staroj saradnji sa Cecom, pa svom poznanstvu s Arkanom: Ja sam za njega bio mali Žeki, a on je bio veliki!

17.02.2023

22:15

0

Pevač objašnjava i zašto se ne bi usudio da snima emisiju kao njegova koleginica, gde bi ga kamere pratile po čitav dan

Šašić o staroj saradnji sa Cecom, pa svom poznanstvu s Arkanom: Ja sam za njega bio mali Žeki, a on je bio veliki!
Željko Šašić - Copyright Printscreen ,,Show se nastavlja", Blic TV

Željko Šašić „prečešljao" je razne teme pojavivši se kao gost u emisiji „Show se nastavlja". Pevač je objasnio zašto smatra da ne bi bio uspešan u formatu u kom porodica Ražnatović trenutno „drži" pažnju javnosti, a zatim se prisetio svoje nekadašnje saradnje sa Cecom, te poznanstva s njenim pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom koji mu je, kako otkriva, svojevremeo dao i jedan nadimak. 

- Ja sam za njega bio mali Žeki! (osmeh) On je bio veliki. Poznavao sam ga, bio sam gradsko dete... Mislim da me je gotivio, to je neki moj utisak - kazao je Šašić, ponavljajući da je to samo njegovo mišljenje, a da Ceca možda zna bolje. 

Željko Šašić, Printscreen ,,Show se nastavlja", Blic TV
 

- (Mi smo se) upoznali kod čuvene Marine (Tucaković) i Fute (Radulovića). Bilo je jako značajno doći tamo... Tu je bio prisutan i naš tadašnji menadžer Bane Stojanović - pamti on i danas, pa priča kako su nekada i zajedno putovali, te nastupali. 

- To mi je jako značilo. Doživljavala me je kao buduću zvezdu... Sve je bila neka euforija tada, čini mi se - prisećao se dalje, a zatim se osvrnuo i na svoj duet s njom, te spot o kom se u javnosti mnogo pričalo. 

U pitanju je ekranizacija numere „Ko na grani jabuka", koja prema njegovim rečima, nije bila tako sporna kao što mnogi misle. 

- Mislim da su oni posle tog snimanja spota postali prisni. Nisam siguran... Ali ne, on je sa svim tim bio saglasan. Jedino mu se nije svidelo što Ceca ima cigaretu u tom spotu - naglasio je on, kom je svojevremeno to bilo i malo smešno. 

Željko Šašić, Printscreen ,,Show se nastavlja", Blic TV
 

Dokumentarno-igrani serijal, tvrdi, nikako ne bi mogao da snima, jer smatra da bi „on sam to sve pokvario". 

- Ne bih se snimao 24 časa u stopu. Mada, ljudi koji me poznaju misle da bi bilo dobro da napravim Jutjub kanal. Ja sam sa sobom nemam takav odnos da bih bio dobar saradnik celoj ekipi koja bi bila uključena u to. Izloženi ste javnosti, svaki vaš pokret bi se snimao. I te kako ja imam dobre momente u tih 24 časa, ali imam i loše. Bio sam tempirana bomba, ali kako vreme prolazi sve sam staloženiji - objašnjava on. 

Po pitanju svog ljubavnog života odgovorio je brzo, ali ostao misteriozan. 

- Dobro sam... To znači da sam dobro - bilo je sve što je rekao u pomenutoj emisiji, na pitanje voditelja da li je slobodan ili zauzet čovek. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike