Sergej Ćetković o svadbi Đokovića, porodici i karijeri: Sve je instant i veštačko

16.02.2023

15:35

1

Klikovi i trending, prema njegovom mišljenju ne mogu da se mere sa emocijom

Sergej Ćetković o svadbi Đokovića, porodici i karijeri: Sve je instant i veštačko
Sergej Ćetković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Sergej Ćetković osim pevanja odlično "pliva" i u kulinarstvu, te neretko svoju porodicu iznenadi nekim specijalitetom, ali priznaje, da je ipak njegova supruga bolja u tome. 

Osim porodice, Ćetković se dotakao trenutnog stanja na estradi, pregleda na Jutjubu, ali i svadbe Đorđa i Saške Veselinov, koja je upriličena na crnogorskom primorju. 

- Verujte, ja se najviše obradujem onome što napravim. Deca jako vole sve što spremim, uživam u tome, i italijanska kuhinja mi je posebna strast. Kristina je, naravno, u svemu tome mnogo bolja, sa mnogo više iskustva, pa samim tim od nje dolazi i najviše kritika, ali najbitnije je da tanjiri na kraju ostanu prazni – rekao je Sergej.

ATAImages/Antonio Ahel
Sergej Ćetković

Za razliku od njegovih kolega, Sergej kaže da se ne opterećuje trendingom, te ističe da on nije merilo popularnosti i kvaliteta. 

- Ne mogu da kažem da ne pratim kako pesma prolazi na platformama, ali mi to nije obaveza, već povremeno, kad naiđe trenutak slobodnog vremena, uz kafu, pogledam šta se dešava. Nikakav trending i nikakvi klikovi ne mogu da se mere sa iskrenom i istinitom emocijom koju od publike osetite na koncertima - kazao je on i dodao: 

ATAImages/Amir Hamzagić
Sergej Ćetković

 

- Sve i da pesma na Jutjubu ima samo par hiljada pregleda, što je za one koji jure milione pregleda ili klikova verovatno skandalozno, mnogo je važnije onih par hiljada ljudi koji u dvorani zajedno sa mnom uglas pevaju i osećaju moje pesme. To je jedino merilo uspeha. Sve ostalo je instant, veštačko i za mene potpuno nebitno - iskren je pevač.

Saška i Đorđe Đoković su imali želju da im Sergej peva na svadbi, a on je vrlo rado prihvatio taj poziv, a danas, nekoliko meseci pošto je saznao da par čeka i dete, sumirao je utiske. 

- Predivni trenuci, sjajna atmosfera, lep ambijent uz more, odličan nastup i jedno veče ispunjeno ljubavlju, muzikom i srećom.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike