Dugo ga je i trpela: Vilijama Levija ostavila žena!

30.09.2020

13:16 >> 16:05

0

Glumac je opet prevario suprugu Elizabet Gutjerez, a njoj je konačno prekipelo

Dugo ga je i trpela: Vilijama Levija ostavila žena!
Copyright Vilijam Levi Profimedia

Mnogi slavni muškarci varali su svoje supruge, ali Vilijam Levi (41) je verovatno šampion ovog ,,sporta”. Američki glumac kubanslog porekla, koji se proslavio ulogama u latinoameričkim telenovelama, razvodi se od supruge Elizabet Gutjerez (41).

Elizabet Gutjerez Profimedia

Naime, on je svoju suprugu, s kojom je u braku još od 2003. godine, prevario sa navodno 80 žena.

U poslednjih nekoliko godina dosta se pisalo o njegovim aferama sa koleginicama, među kojima je i Himena Navarete, a njihove zajedničke fotografije osvanule su u meksičkim medijima. Glumici Žaklin Brakamontes se kleo da će ostaviti suprugu zbog nje, ali to se nikada nije desilo. Žaklin je sve prekinula kada je saznala da on i Elizabet čekaju drugo dete. Vilijam je sve demantovao, a Žaklin je o aferi govorila i u svom romanu, pa mu niko nije poverovao.

Takođe, pre par godina navodno je namamio maloletnicu u hotel i prislio je na seksualni odnos. Optužnica protiv njega je povučena, ali on nikada nije demantovao da je spavao sa tom devojkom, već je rekao da ga je lagala koliko ima godina.

Elizabet ga je sa dvoje dece Kristoferom (14) i Kejli (10) ostavljala nekoliko puta, ali mu se uvek vraćala. Međutim, sada je za meksičke medije izjavila da je ovo definitivno kraj njihovog braka jer Vilijam u krevetu završio sa Barbarom Lopez, ćerkom producenta Rejnalda Lopeza.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike