Monika Beluči napunila 56: Mudrosti filmske zavodnice

01.10.2020

18:58 >> 08:01

0

Glumica važi za ženu bezvremene lepote koja odoleva starenju, ali osim spoljašnje, ona poseduje i onu unutrašnju, pa je poznata i po svojim citatima

Monika Beluči napunila 56: Mudrosti filmske zavodnice
Copyright Monika Beluči Profimedia

Monika Beluči rođena je na današnji dan, 30. septembra, 1964. godine. Ime je izgradila kao manekenka i glumica, toliko lepa da bi joj malo ko odoleo. Ono krasi naslove poput ,,Malene“, ,,Pakta sa vukovima“, kao i ,,Na mlečnom putu“, otkad se druži s našom zvezdom Slobodom Mićalović, s kojom redovno razmenjuje lajkove i komentare na Instagramu. Za svog uzora, kao mlada, navodila je Sofiju Loren.

Udavala se dva puta, jednom za italijanskog fotografa Klaudija Karlosa Basoa, a zatim za Vensana Kasela, s kojim je dobila dve ćerke, Devu i Leoni. Inače, svojevremeno je bila verena za Nikolu Farona, ali na ludi kamen sa ovim italijanskim glumcem nije stala. Vereni su pak proveli šest godina.

Monika Beluči Profimedia

Lepo lice i zanosne obline donele su joj titulu seks-simbola, međutim, ona je na to jednom prilikom imala šokantan komentar. Naime, govoreći o svom izgledu za Bi-Bi-Si, istakla je kako je lepota hendikep ako si glup, ali ne i ako znaš kako to da iskoristiš.

Monika Beluči Profimedia

Bilo joj je prijatno u sopstvenoj koži, to nije skrivala, ali to nije imalo nikakve veze s njenim fizičkim izgledom, već sa ispunjenošću.

– Srećna sam što sam voljena i imam divnu porodicu – objasnila je Monika, inače uvek iskrena, a često i britkog jezika.

O lepoti je umela da kaže:

– Lepota žene postaje problem samo u dva slučaja: kada je nema i kada ne postoji ništa osim lepote.

– Ljudi mogu čoveku oprostiti um, čak i talenat, ali lepotu i uspeh – nikad.

– Lepota postaje ekspresivnija i interesantnija kada je prikrivena odećom.

– Biti lepa sa 20 godina, to je prirodno. Kada ste lepi sa 35 ili 45, to je rezultat rada na sebi i unutrašnje sreće.

Monika Beluči Pofimedia

– Po mom mišljenju, glupo je, s obzirom na mladost i lepotu, postati sponzoruša nekog sa dubokim džepom, beskrajno trošiti život na žurkama. Lepota nam je potrebna kao pomoć da pronađemo harmoniju, ljubav i smisao u ovom haotičnom svetu.

– Ja uvek kažem mladim devojkama: „Naučite da volite svoje telo!“ Jer savršenstvo ne postoji i sasvim je očigledno da žena sa oblinama nije manje lepa od vitke devojke. Jednostavno, treba naučiti prihvatati sebe onakvom kakva jesi.

– Žena može voleti tako kao da nikada neće otići. Ali može doći i takav dan kada će otići tako kao da nikad nije ni volela.

Monika Beluči Pofimedia

– Šta ću raditi kada ostarim, i kad me moja slika u ogledalu više neće radovati? Isto što je radila i moja mama. Neću gledati sebe u ogledalu – gledaću u svoju decu.

– Za mene, stariti znači postati bolji!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike