Milutin Mrkonjić smršao 25 kilograma: Liniju u red doveo zahvaljujući Ani Bekuti, otkrio kako je to uspeo

01.10.2020

08:42 >> 10:09

0

Autor: Jovana Vrećo

Kako je rekao, svoj uspeh postigao je domaćom hranom i dugim šetnjama sa pevačicom

Milutin Mrkonjić smršao 25 kilograma: Liniju u red doveo zahvaljujući Ani Bekuti, otkrio kako je to uspeo
Copyright Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Antonio Ahel/ATAImages

Milutin Mrkonjić u 78. godini doveo je liniju u red i smršao čak 25 kilograma, zahvaljujući svojoj partnerki, pevačici Ani Bekuti.

Kako je rekao, svoj uspeh postigao je domaćom hranom i dugim šetnjama sa pevačicom.

– Za novu godinu sam doneo odluku da smršam! To sam rešio pre svega zbog zdravlja, jer su počela da me bole kolena. Nisu više mogla da izdrže 125 kilograma. Zadovoljan sam što sam skinuo 25 kilograma. Krenuo sam na dijetu tako što sam prepolovio porcije, a onda mi se priključila Ana. Istrajao sam zahvaljujući njoj i njenoj podršci – kaže Mrka i dodaje da je najviše kilograma skinuo tokom karantina zbog epidemije koronavirusa.

– Mnogi ljudi su se u to vreme ugojili, dok smo Ana i ja smršali! Bili smo kod kuće, ona je redovno kuvala, a kad je prestao karantin, šetali smo kilometrima. Od tada ne idemo u kafanu, što je mnogo uticalo na to da počnemo da gubimo kilograme – priča Milutin.

Kaže da je samo bio gladan kada je van kuće. – Ana sebi ponese obrok ili užinu, a meni je to bezveze. Tad trpim glad sve dok se ne vratim u stan, da ne bih pojeo nešto nezdravo – kaže Mrka.

Objašnjava da je čim je iz ishrane izbacio slatko i masno počeo da se oseća bolje. – Ana nam za doručak spremi ovsene pahuljice sa mlekom i voćem. Uglavnom ručamo meso i salatu, a večeramo potaže. Ona drži kontrolu nad onim što jedemo – kaže on i dodaje da je i njegova lepša polovina stesala liniju.

– Vala, izgleda bolje nego ikad! Još ćemo mi smršati, videćete! – sa osmehom je rekao Mrka.

Dijeta:

Doručak: Ovsene pahuljice, bobičasto, jezgrasto i suvo voće.

Užina: Ananas, lubenica, šljiva, grožđe…

Ručak: Barena boranija, piletina ili riba i salata.

Večera: Potaž od bundeve i šargarepe i tri ražena dvopeka.

Trik savet: Hranu sprema isključivo na maslinovom ulju, a od začina koristimo biber kurkumu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike