Dejan Pantelić je stric jedne naše pevačice: Ona je učesnica „Pesme za Evroviziju”

05.02.2023

13:09

0

Ivona će i ove godine okušati sreću na popularnom festivalu

Dejan Pantelić je stric jedne naše pevačice: Ona je učesnica „Pesme za Evroviziju”
Deki Pantelić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ivona Pantelić će svoju sreću okušati i ove godine na izboru „Pesme za Evroviziju”, a malo ko zna da je ona bratanica voditelja Dejana Pantelića. 

Ivona će se ove godine na pomenutom festivalu predstaviti numerom U noćima, a mlada pevačica je i te kako aktivna na društvenim mrežama, te sa pratiocima deli aktivnosti iz svakodnevice. 

Kao i svi javne ličnosti, Ivona vodi brigu o fizičkom izgledu, voli da putuje, a neretko fanove počasti i nešto provokativnijom fotografijom.  

Amir Hamzagic/ATAImages
Ivona Pantelić

Podsetimo, Dejan Deki Pantelić nedavno je u uživo programu otkrio da se povlači sa TV Prva, ali da ne ide u penziju, već da će obavljati druge televizijske poslove. 

- Ovo je poslednji put da ja vama kažem: „Gledaćemo se ponovo". Povlačim se sa ovog voditeljskog mesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, lepšima i boljim kolegama - rekao je tada Deki Pantelić. 

Instagram printscreen/ deki.pantelic
Dejan Pantelić

Voditelj je prethodnih godina kuburio sa zdravljem. Lekari su mu 2012. godine ustanovili tumor na krajnicima, a zatim je usledilo i nekoliko godina lečenja, da bi u martu mesecu prošle godine zbog pucanja slepog creva završio u bolnici, a potom je i hitno operisan, a njegov oporavak je prošao u najboljem redu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike