Jedina fotografija Dragana Kojića Kebe i supruge Olje sa venčanja! Na večnu ljubav su se zavetovali pre 40 godina

04.02.2023 | 15:17

U braku su dobili dvoje dece - sina Igora i ćerku Natašu

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja su u skladnom braku skoro 40 godina, a kruna njihove ljubavi su dvoje dece - Igor i Nataša Kojić Taša. Nakon četiri decenije braka, u javnost je isplivala njihova fotografija sa venčanja.

Naime, Igor Kojić je evocirao uspomene i u želji da roditeljima čestita godišnjicu braka, otkrio kako su Olja i Keba izgledali u mladosti na dan svog venčanja. 

Instagram printscreen/igorkojic
Olja i Dragan Kojić Keba na venčanju

 

Svadbeno slavlje su Olja i Keba priredili dva puta, najpre u Mostaru, a zatim u Loznici, 1984. godine. Tri decenije kasnije par je želeo da se zavetuje na večnu ljubav i u crkvi, ali ostvarenje tih planova nije zabeleženo u medijima do danas.

Postojale su spekulacije da je Keba neveran svojoj supruzi, a ona je jednom prilikom izjavila da je ta epizoda iza njih. 

Podsetimo, Keba je svojevremeno ispričao da je Olju najpre sanjao, pa oženio, a malo ko zna da je on stariji od nje 24 godine.

– Ja sam sanjao da se ženim i probudio sam se u suzama. Kad sam video da nije istina, znaš koja sreća je bila. Ali, taj san me je „držao” do 10 dana. I taj lik nisam mogao da zaboravim – plave oči, kosa „frćkava”, lepa. I ja se sve pitam – ko je ovo. Ja ne mogu da isteram to iz glave. I kad sam zaboravio taj san, ja sam je upoznao. Njeni roditelji su bili strašno protiv toga, Olja je dosta starija od mene - rekao je Keba ranije u emisiji "Sceniranje". 

Bonus video: 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam