Ovo je majka Boža Vreća koja se borila sa opakom bolešću: Pevač joj je najveća podrška (FOTO)

01.02.2023 | 07:38

Pevač je uvek isticao da mu je ona najveća podrška u životu

Copyright ATAImages/Z. Milutinović

Bosanski pevač Božo Vrećo je zbog svog imidža, ali i ekstravagantnog načina odevanja često u žiži javnosti. Zbog svog načina života često nije bio prihvaćen, te kaže da je odrastao sa mnogo emocionalnih ožiljaka. 


Velika podrška u svemu što radi mu je majka Mili koja se nedavno suočila sa saznanjem da boluje od opake bolesti, te da mora na operaciju. Pevačeva majka je operisana početkom januara prošle godine, a oporavak protiče u najboljem redu, a o tome svedoči i Vrećova najnovija fotografija na Instagramu. 

Ono što je na prvu već primetno jeste da Božo i te kako liči na svoju majku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

 

- Srećna je moja majčica. U zagrljaju celi dan - napisao je Božo Vrećo uz fotografiju na kojoj grli majku, a ona ne skida osmeh sa lica, što će reći da je uspela da se oporavi, i da se o njenom zdravlju brine sada sin. 

Podsetimo, Božo je odmah po izlasku svoje majke iz bolnice podelio sa fanovima da mu je laknulo kada je majka kraj njega. 

Instagram screenshot / bozovreco
Božo Vrećo

- Samo da vam nešto kažem, moja Božićna želja se ispunila, majčica danas izašla iz bolnice, hrabra moja srna, umiljava se na mom ramenu, poželela me, pa mi stiska ruku da vidim da je snažna, a ja je ljubim niz hodnike i kroz sve te liftove i lavirinte, poneka suza se otkotrlja al neka je, to duša sretna sija jer mi je živa i diše i šapuće i korača svojim hitrim svilenim korakom, hvala svima vama dobri moji jer su i vaše molitve i dobre čiste misli uticale na to da je moja srna u mom, voljenom zagrljaju danas. Sve je lakše kad je doma, u našem gnezdu ljubavi! Bože Hvala Ti!- napisao je Vrećo pored emotivne fotografije s majkom – napisao je Božo ranije ispod fotografije na Instagramu. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam