Keba o novoj devojci Igora Kojića: To je njegov izbor, dao sam mu jedno obećanje

30.01.2023 | 11:57

Pevač kaže da se u emotivni život naslednika ne meša

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Emotivni život Igora Kojića posle razvoda od Severine Vučković i te kako intrigira javnost. U medijima se pisalo je je sin uplovio u vezu sa glumicom Teodorom Bjelicom, a ovim povodom se oglasio pevač i otkrio da li se meša u ljubavni život svojih naslednika

ATAImages/ Antonio Ahel
Igor Kojić, Severina Vučković, Dragan Kojić Keba

- Kao roditelj nisam napravio grešku. Neću da utičem na to šta njihovo srce bira. Živ čovek pogreši, nisu prvi koji su se razveli. To sam davno obećao Igoru i Nataši da neću pričati o njima. Lakše će svi doći do mene nego do njih dvoje. On je nedavno dao intervju gde je mnoge stvari objasnio. Ne želim da pričam o njegovim vezama, da li ima devojku, ne znam. Nije me upoznao sa novom devojkom, ne verujem novinama, dok mi on ne kaže. On će da mi kaže: „Ćale, tako je ili nije”. Izbor njegovog srca je njegova stvar, ja ga podržavam - rekao je Keba. 

Pevač se potom progovorio i o svojoj ćerki Nataši Kojić Taši, koja godinama živi u Americi. 

Tv Pink Printscreen
Nataša Kojić Taša

- Nataša je srećna, zadovoljna, puna elana, ni za Igora problema nema. Oni mene ne nose kao teret. Oni su poneli najlepše iz kuće ono što se može poneti. Sada od Nataše može da se čuje samo osmeh, vedrina i pozitivnost, ni najmanje je ne dotiče - kazao je Keba za Telegraf.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam