Moje kolege žive lažne živote! Marija Šerifović nikad iskrenija o estradi: Možda imaju strah da će dovesti karijere u problem

28.01.2023 | 20:06

Autor: Nemanja Vujčić

Pevačica se osvrnula i na odnos sa svojim ocem Rajkom, te otkrila šta joj je on nedavno rekao

Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Marija Šerifović važi za ženu koja nema dlake na jeziku. Svoj privatan život ne eksponira i nikada ne govori otvoreno o njemu, ali je i te kako umela da šokira javnost.

Ovog puta se osvrnula na kolege za koje kaže da nemaju hrabrosti, a možda čak i strahuju da otkriju neke stvari.

- Ja znam koliko mojih kolega, koleginica, ljudi iz branše, iz medija žive potpuno lažne živote, možda imaju strah od osude od dovođenja svojih karijera u problem - rekla je iskreno Marija i dodala:

24sedam/Nenad Vujanović
Marija Šerifović

- Jašu po meni, ako ja imam hrabrost onda se jašem samo ja, a ne jašu se svi ostali koji žive ihahaj lažne živote i lažno se predstavljaju. To je besmisleno jer ja sam sigurna da ćemo svi da umremo za dva dana - kaže Marija.

Pevačica se osvrnula i na svog oca Rajka, za kojeg je rekla da mu je sve oprostila.

- Nedavno smo se videli u Kragujevcu i rekao mi je: "Ma šta god da sam uradio loše, pogrešno, naopako, ovako ili onako...", a onda me je pogledao onako značajno: "... barem znam da sve što ima veze sa tobom da sam uradio ispravno" - ispričala je Marija u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Antonio Ahel/ATAImages
Marija Šerifović

Pevačica je, inače, otputovala u Ameriku, gde ima stan, a ceo put je dokumentovala na svom nalogu na Instagramu.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam