Uki Ku otkrila kako se njena sestra oseća i dokle je stiglo suđenje za nasilje koje je preživela od bivšeg: Mnogo se promenila (VIDEO)

27.01.2023 | 07:30

Sara, tiktokerkina sestra, tužila je bivšeg za nasilje u porodici pre nekoliko meseci

Copyright 24sedam/Goran Sivački

Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Ku, pojavila se prethodne večeri na "Music Awards Ceremony 2023" i to ruku pod ruku sa svojim izabranikom.

Ona je ispoštovala dres kod, pa je medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, ispričala da je zapravo obukla venčanicu jer nije imala šta drugo. Njen dragi se odmah nadovezao, rekavši da će je možda i zaprositi.

24sedam/Goran Sivački
Uki Ku sa dečkom

Kao što je poznato, Unina sestra Sara prošla je kroz pravi pakao kada je prijavila svog bivšeg supruga za nasilje u porodici, te ga optužila i da je napao njihovu bebu. Una je sada otkrila kako se Sara oseća, te kako napreduje sudski proces.

- Dobro je, mnogo je bolje. Suđenje se čeka, bilo je sada suđenje za razvod, a sada se čeka za nasilje, to sve mnogo dugo traje - rekla je Una, pa dodala:

- Šta mogu da joj kažem osim da se čuva i da smo tu za nju. Mnogo se drugačije ponaša, povučenija je, pre je bila slobodnija. On ima zabranu prilaska, ne sme da je kontaktira, tako da nije pokušao ništa. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, o nasilju u porodici Sare H. je 29. septembra javno na svom Instagramu pisala njena popularna sestra. Ona je tada objavila fotografije na kojima se vidi da je Sara gotovo unakažena od batina, a istog dana, Damjan H. je uhapšen zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici i u pritvoru je bio sve do 10. oktobra kada je pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

On je potom i tužio svoju tadašnju suprugu, te želeo da se utvrdi da li je dete zaista njegovo.

A šta je Una ispričala još, da li će posvetiti novu tetovažu novom dečku i kako bi reagovala kada bi srela Sergeja Pajića pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam