Tijana Dapčević na meti hejtera zbog krivih zuba: To je moj zaštitni znak!

26.01.2023 | 19:23

Pevačicu ne dotiču kritike, te nema nameru da ih ispravlja

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Brojne javne ličnosti nailaze na kritike hejtera koji ocenjuju njihov izgled. Neki ne pridaju značaja tome, dok drugi baš zbog negativnih komentara u želji da izgledaju što bolje često rade brojne korekcije. 

Koliko god se bilo ko trudio da zadovolji kriterijume publike, nekada to baš i nije izvodljivo, jer konstantno trpe "teror lepote".

Pevačica Tijana Dapčević se požalila na Instagramu da često dobija kritike na račun donje vilice i nepravilno raspoređenih zuba, ali kako kaže, ona to ne ne uzima zdravo za gotovo i nema nameru da radi na tome. 

24sedam/M.G.
Tijana Dapčević

- Primetila sam da imate neopisivu potrebu da mi pišete: „Tijana, sredi te donje zube“. E, sada, ti moji donji zubi su moj zaštitni znak. Dakle, ti moji neravni, nepravilni donji zubi su zaštitni znak. Problem je u tome što se meni često stvara kamenac i što to kada se malo stvori izgleda kao da ja nemam zube, kao da je to strašno - rekla je Dapčevićeva ističući da nema nameru da ispravlja zube niti nosi protezu. POGLEDAJ GALERIJU

- Ja volim tu moju nepravilnost i pustite me da budem nepravilna. Ne mogu svi da imaju bele A1 zube, keramika Mladenovac, žao mi je. Ja volim moje nepravilne zube, samo su krivi, ništa drugo - kazala je pevačica.

Inače, Tijana Dapčević će još jednom okušati sreću na festivali "Pesma za Evroviziju 2023.", i pokušati da se po drugi put plasira na prestižno evropsko takmičenje, ali ovog puta kao predstavnik Srbije.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam