Ćana se teško razbolela! Pevačica se sporo oporavlja, a sada se oglasila: Mislila sam da mogu sve da rešim na nogama i kažnjena sam

15.01.2023

14:16

0

Morala je čak da otkaže i nastup na trgu za doček srpske Nove godine

Ćana se teško razbolela! Pevačica se sporo oporavlja, a sada se oglasila: Mislila sam da mogu sve da rešim na nogama i kažnjena sam
Stanojka Mitrović Ćana - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana, suočila se sa ozbiljnom bolešću, zbog čega je morala da otkaže i nastupe. Iako je mislila da će sve moći da preboli na nogama, bolest ju je demantovala.

Sada se oglasila na društvenim mrežama, gde se zahvalila svima na podršci, ali i dala savet ljudima da vode računa.

ATAImages/Antonio Ahel
Stanojka Mitrović Ćana

- Dragi prijatelji, želim od srca svima da se zahvalim na podršci, lepim rečima, razumevanju i svoj ljudskosti koju ste pokazali. Od Boga vam želim zdravlje. Ovaj virus, kako god se zvao, nemojte potcenjivati jer je užasno uporan i duplo vraća. Ja sam ga potcenila, misleći da mogu na nogama da ga rešim i kaznio me. Bolje sam, Bogu hvala, ali još nisam skroz ozdravila. Kašalj nezapamćen, izbacivanje šlajma i sveukupna slabost još su prisutni. Glavobolja, temperatura i promuklost su prošli- napisala je Ćana i dala savet:

- Nemojte čekati da prođe samo na nogama. Idite odmah kod lekara. Ovo se mora preležati. Voli vas vaša Ćana - poručila je pevačica uz stikere dve čaše koje nazdravljaju i srce.

ATAImages/ A.A.
Stanojka Mitrović Ćana

Očekivano, njeni fanovi su joj odmah pružili podršku. Pevačica je, inače, trebalo da peva za doček srpske Nove godine u Doboju, na trgu, ali je sa velikim žaljenjem taj koncert otkazala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike