Ljupka Stević o polupanim automobilima i preljubi: Samo se Boga plašim!

04.10.2020

16:33 >> 18:40

0

Pevačica je nakon skandaloznog raskida otvorila dušu i rekla da joj je žao što je sve ispalo kako jeste, ali da, što se tiče uništenih automobila - nije

Ljupka Stević o polupanim automobilima i preljubi: Samo se Boga plašim!
Copyright Ljupka Stević Printscreen Premijera - Vikend specijal

Ljupka Stević dospela je u centar pažnje javnosti pošto je, kako se navodilo, polupala automobile sada već bivšeg partnera Dragiše Simića, kada saznala da je vara. Ona se gostujući u emisiji ,,Premijera – Vikend specijal” osvrnula na ovaj skandal, pa istakla da se i posle svega ne stidi svoje ljubavi, jer je bila velika i iskrena.

– Izašla je nova pesma, nešto lepo, da ne bude samo da Ljupka ide po emisijama i plače… Ne stidim se, ali me je sramota svega. Ja svoje ljubavi ne mogu da se stidim, bila je prevelika i preiskrena, ali me je sramota svega. Kada bih vratila vreme unazad, meni je žao što je ispalo sve kako jeste. Samo mi nije jasna jedna stvar, žao mi je najviše jer je gospodin mogao sve to da spreči. Da izađe samo snimak kako se ja iživljavam na automobilima… Mogao je da me sačeka u stanu i da pričamo. Mogao je samo taj snimak da izađe. Mene je pogodilo samo što me je nazvao: ,,Ta osoba” – rekla je Ljupka u ,,Premijeri – Vikend specijalu”, a onda nastavila o tome zašto je ponovo bila u policiji:

– Posetila sam policiju da bi se vratilo oružje, ali nije bilo ništa specijalno.

Ljupka i Dragiša trenutno nisu u kontaktu, a kako je istakla, niko je od njegove porodice nije kontaktirao.

– Niko. To je završena priča, sve je ispričano i ne bi trebalo da se produbljuje. Sve sam ispričala i da stavimo više tačku… Nisam ni znala da me ,,Paparaco lov” prati, da me snimaju. Ali ja se samo Boga plašim i u njega verujem. On ima zabranu prilaska i komunikacije, nema od komunikacije ništa dok ne prođe tih mesec dana. Nikakva komunikacija ne postoji trenutno, ali uspostavićemo kontakt čim prođe tih mesec dana. Vidi se tačno sve, ljudi nisu glupi, ne može da se sakrije ni emocija, ni moj razdor. Ima mojih kolega koji prave afere kako bi došli u žižu interesovanja. Ja nisam ni imala nameru da izbacujem pesmu, ali sam bila prinuđena sad da izdam – ispričala je ona, pa naglasila da od pomirenja nema ništa, kao i da će svako jednostavno nastaviti svojim putem.

– On svojim putem, ja svojim, ne postoji mogućnost da nastavimo zajedno. Mogao je da spreči sve ovo da ne izađem ja u onakvom stanju u javnost. Da izađe samo onaj snimak gde je meni pao mrak na oči i gde sam polupala automobile. Nije imao hrabrosti da spreči – otvorila je dušu ona, a zatim istakla da se nikada nije osećala kao ljubavnica.

– Zasmetalo mi je to ljubavnica, ne mogu da sebe smatram ljubavnicom ako sam sa tim čovekom živela, ako smo isti hleb jeli. Ja da sam htela da živim nekim lagodnim životom našla bih biznismena, a ne čoveka koji radi za mesečnu platu.

Pevačica naglašava da joj je porodica velika podrška.

– Nisam stigla da odem u svoj grad, roditelji su uz mene, svaki roditelj je uz svoje dete kad su teški trenuci u pitanju. Majka me ništa nije savetovala, samo mi govorila da jedem… Nikada nisam sumnjala u tu ljubav, to je bila stvarno ljubav – rekla je Ljupka, koja se i posle svega ljubavi uopšte ne boji.

Ipak, dozvoliće vremenu da zaleči rane.

– Nijedna devojka, žena ne bira da bude prevarena, to je na onoj drugoj osobi. Nemam sada strah od ljubavi, ali ne razmišljam o tome, neka vreme odradi svoje. Što se tiče tog lupanja, ja nisam imala drugu opciju, samo sam odreagovala na njegov postupak, a jedini krivac je to što je on odreagovao na taj način. Vozila sam ja jedan od tih automobila, njega sam polupala. Oba sam polupala – zaključila je pevačica priču.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike