Darko Lazić: Ako treba da idem u zatvor, ići ću!

22.12.2020

19:04 >> 19:37

0

Autor: Z. T.

Pevač prokomentarisao kako reaguje na osude koje često čuje nakon saobraćajne nesreće

Darko Lazić: Ako treba da idem u zatvor, ići ću!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Darko Lazić pre dve godine doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške telesne povrede, a nakon dužeg perioda uspešno se oporavio.

Ipak, sada je otkrio da je bilo i onih koji su ga osudili zbog izazvanog udesa, te je često slušao komentare da bi trebao da odgovara za to i ide u zatvor.

Kako sam kaže, svestan je da je kriv i ako bude trebalo, ići će u zatvor.

PROČITAJTE I:

– Video sam sve posle kada sam izašao iz bolnice, koliko su me ljudi osuđivali. Govorili su “strpajte ga u zatvor, on je estradna ličnost, pa ne mora da ide”, verujte mi nije problem. Ako treba da idem u zatvor, ići ću. Sam sam sebe unakazio dosta u životu i sebi sam najviše naudio. To je skupa škola i veća kazna mi ne treba – rekao je pevač nedavno u emisiji “BN koktel” i dodao kako je trebalo da otvori restoran u Bijeljini, ali se i to izjalovilo.

– Trebalo je da otvorimo restoran u Bijeljini, ali smo prolongirali to sve. Nadam se da će biti prilike za tako nešto kada sve ovo prođe – kazao je Darko.

Darko Lazić Printscreen ,,Premijera”

Podsetimo, Lazić je nedavno doživeo i porodični gubitak, kada je njegov otac Milan Lazić preminuo usled komplikacija nakon operacije želuca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike