Suzana Mančić slomljena od bola! Tuga u domu nekadašnje "loto devojke"!

04.01.2023

13:10

0

Ona se oglasila povodom porodične tragedije na društvenim mrežama

Suzana Mančić slomljena od bola! Tuga u domu nekadašnje "loto devojke"!
Suzana Mančić - Copyright 24sedam/N.V.

Večita "loto devojka" Suzana Mančić pre gotovo 14 godina oprostila se od majke Vere, koja je, nakon smrti Suzaninog oca, do kraja svog života živela pod istim krovom sa spisateljicom i njenim naslednicama Natalijom i Teodorom. 

Pričala je svojevremeno jedna od najpoželjnijih Jugoslovenki koliko ju je majčin odlazak promenio, koliko je tada sazrela, korigovala svoje stavove, odnos prema životu, ali i mezimicama.

Verino prisustvo i podrška puno su joj značili, čak i u periodu kada je odlično zarađivala i postala samostalna žena, a majčini komentari i saveti bili su presudni u razvoju njene karijere, ali i u privatnom životu.

ATAImages/Milan Maričić
Suzana Mančić

Takođe, veliki uticaj na Suzanino odrastanje imala je i njena tetka Nadežda Rašić, koja je danas napustila ovaj svet. Tuga Suzane Mančić zbog toga je velika, a delić emocija ona je pretočila na papir, tačnije tastaturu, i podelila sa pratiocima na "Instagramu". 

- Odlaze da bi se ponovo našli: Vera, Lale i Nada. Odgajali nas, negovali, bili uz nas uvek kada treba, Nadežda Rašić 14. 9. 1935 - 3. 1.2023. Mila moja Titi, mirno putuj - poručila je voditeljka, i sve rastužila ovom objavom. 

 

 

Reči saučešća čitavog jutra nižu se u komentarima ispod fotografije na kojoj poziraju tri najznačajnija Suzanina autoriteta, a zaključak njenih pratilaca je da će tuga Suzane Mančić zbog odlaska dragih ljudi zauvek ostati u njenom srcu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike