Nataša Bekvalac: Ja sam najbolja bivša žena na svetu

05.10.2020

21:48 >> 06:57

0

Pevačica iza sebe ima tri braka - sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, sa kojim je dobila ćerku Hanu, rukometašem Ljubom Jovanovićem i IT stručnjakom Lu

Nataša Bekvalac: Ja sam najbolja bivša žena na svetu
Copyright Nataša Bekvalac ATAImages/Anotnio Ahel

Nataša Bekvalac, kao gošća u emisiji ,,Sceniranje”, zaigrala je igru pa otkrila kojeg svog bivšeg muža bi blokirala, sa kojim bi otišla na piće, a sa kojim stala na ludi kamen. Pevačica, inače, iza sebe ima tri braka – sa Danilom Ikodinovićem, Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem, a kruna tih ljubavi svakako su njene ćerke, Hana Ikodinović i Katja Lazukić.

– Ne bih blokirala nikoga, zato što sam ljude počela da volim i prihvatam onakve kakvi jesu. Otišla bih na piće sa svom trojicom, a udala bih se za svu trojicu. Zato što sam imala dobar brak sa Ljubom dok je bio dobar, iz braka sa Danilom sam dobila Hanu, a iz braka sa Lukom sam dobila Katju. Znači, udala bih se iz različitih razloga za svu trojicu. Ja kažem da sam ja najbolja bivša žena na svetu – izjavila je pevačica, ističući da dečka nije imala dve i po godine.

– Nemam dečka već dve i po godine. Uletala sam iz veze u vezu i iz braka u brak. Potrebno je vreme da bih se resetovala i bila samo svoja. Mnogo toga sam ponela na sebi, nisam skroz dobro, treba mi još malo.

Nataša je priznala i kakvog bi sada muškarca želela kraj sebe.

– Ne treba da mi postavlja glupa pitanja, da se bavi mojom prošlošću i da me ne nervira – nasmejala se tada Nata u ,,Sceniranju”, pa kasnije priznala da više nikad ne bi stupila u brak, jer je to za nju sada prevaziđena stvar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Sceniranje

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike