Elena Karić uz logorsku vatru dočekala Novu godinu uz neobičan ritual: Spalila je sve što joj donosi lošu sreću

02.01.2023

10:06

1

Ćerka Verice Rakočević je sa porodicom provela novogodišnju noć

Elena Karić uz logorsku vatru dočekala Novu godinu uz neobičan ritual: Spalila je sve što joj donosi lošu sreću
Elena Karaman - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ćerka popularne kreatorke, Verice Rakočević, Elena Karić, dočekala je Novu godinu uz porodicu i logorsku vatru i to uz jedan neobičan ritual. Elena je veoma svojstvena po svojim objavama, koje su nekima i te kako kreativne, dok ih drugi smatraju bizarnim. 

Ova logorska vatra je inače ritual, kojim je Elena želela da zapali sve što joj donosi lošu sreću i tako sve loše ostavi u prethodnoj godini, kako se to ne bi prenelo u narednu godinu i kako bi u novu ušla potpuno "rasterećena"

Ona je u objavi, uz fotografjiu sa ovog porodičnog rituala, objasnila o čemu je zapravo tačno reč.

 

- Već mnogo godina unazad, u našoj porodici je tradicija da novogodišnji portal dočekujemo uz ceremoniju vatre. Vatra nosi u sebi medicinu rapidne transformacije. Ona otvara put koji nas vodi ka otpuštanju ličnih drama, starih sistema verovanja koji nas sprečavaju da zagrlimo naš puni potencijal i zakoračimo u najutentičniju misiju duše. Srećna Nova godina dragi divni ljudi - napisala je Veričina ćerka.

Posle ovog rituala, usledila je svečana novogodišnja večera uz skupoceno vino. Njen momak, Dušan Reljin, poznat kao veoma proslavljeni svetski modni fotograf, bio je zadužen za piće.

Dušan je Beograđan s norveškim državljanstvom i stalnom adresom u Njujorku. Njegovo ime dobro je poznato u krugovima svetske javne scene, jer je sarađivao sa prestižnim magazinima i brojnim svetskim zvezdama, poput Mišel Fajfer, Džesike Čejsten, Robeta del Nadža iz sastava „Masiv atak“, Harvija Kajtela, Vilijama Defoa, Eve Longorije, Kim Kardašijan Vest, Džastina Bibera, Igija Popa, Šarliz Teron, Kejt Mos, Džulijan Mur. Sarađivao je i sa Marinom Abramović.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike