Indira Levak otkrila tajnu svog novog izgleda

05.10.2020 | 17:44 >> 17:17

Autor: Milica Gudžulić

Pevačica i trenutno članica žirija hrvatskog izdanja šoua ‚‚Tvoje lice zvuči poznato sve je oduševila tranformacijom, a onda i otkrila kako je postigl

Copyright Indira Levak Instagram screenshot

Indira Levak nedavno je otkrila da je uspela da oslabi tako što je promenila režim ishrane i redovno trenirala, kao i uz nadzor supruga Miroslava, koji je inače fitnes trener.

– Svi koji otkrivaju čarobne formule bez treninga i uravnotežene ishrane ustvari prodaju maglu i to često ne jeftino. Pa bih ja rado tajnu preformulisala u formulu moje vitke linije, a ona je redovna vežba uz adekvatan program treninga, stručan nadzor mog supruga i uravnotežena zdrava ishrana. Ponekad i pogrešim kad je u pitanju hrana, ali greh je uvek sladak, ko bi odoleo – ispričala je pevačica.

– Ponekad i samoj sebi idem na živce koliki sam perfekcionista, ma to ja onako malo glumim, a ustvari sam zahvalna na trudu koji ulaže u mene. On je daleko najbolji trener s kojim sam radila, pre svega vrhunski je stručnjak, psiholog i motivator. Sve gleda široko, kalkuliše do zadnjeg detalja prilikom svake vežbe i obožava to što radi – s ponosom je dodala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on Sep 26, 2020 at 1:41am PDT

Ovom prilikom, takođe, istakla je i na koji deo tela je najponosnija.

– Možda se najmanje stidim pozadine i nogu. Uvek mi je lepo da na ženi vidim lepo oblikovane noge kao što imaju vrhunske sportistkinje.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Blic