Marina Tucaković je pred smrt uputila Laći važne reči! Govorio je i kako su saznali za njenu bolest: "Oslonac će ti biti samo otac"

20.12.2022 | 14:09

Autor: Nevena Mijušković

Pamtio je njene reči posle tragične smrti

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milan Laća Radulović iznenada je preminuo u Izraelu, a njegov otac Aleksandar Radulović Futa potvrdio je da je pronađen na ulici u Tel Avivu.

On je, prema rečima muža Marine Tucaković, 12.decembra prijavljen kao nestao odeljenju za prijavu. Strašne vesti, nakon smrti sina Miloša i supruge Marine, Futu su ponovo zadesila sa poslednjim članom njegove porodice, a trenutno nije u mogućnosti da govori za medije.

Težak period Futa i Laća imali su po saznanju da se Marina razbolela, te da ima rak dojke. Njih dvojica bili su stalno uz nju, a pre nego što je preminula 19. septembra prošle godine, uputila je sinu Laći emotivne reči, koje je on kasnije otkrio medijima.

- Marina je znala dve godine da ima karcinom dojke, ali nije htela nikome da kaže. Mislila je da će proći... Imala je i strah od lekara, pa nije ni išla na preglede - pričao je Laća.

Kad su njen sin i suprug primetili da je dosta smršala, naterali su je da ide kod doktora, ne sluteći da će saznati ono najgore.

Printscreen/Youtube/Kurir
Milan Laća Radulović

- Počela je jako da slabi, imala je problem sa stomakom. Nekoliko meseci joj se stanje pogoršavalo, a mi smo mislili da je reč o bakteriji. Pošto se užasno plašila lekara, tata i ja smo joj rekli: "Imaš 10 dana da se pripremiš i da zajedno odemo da se pregledaš jer sumnjamo na neku bolest."

Marina je, međutim, već znala da ima rak i tada je rešila da to kaže najbližima.

- Deset minuta smo bili u šoku, a onda smo odmah krenuli u borbu - govorio je Marinin sin i dodao da su neko vreme krili od javnosti da je Marina bolesna:

- Nismo hteli da širimo vest da je mama bolesna. To su znali Marinini pravi prijatelji, među kojima su Zdravko Čolić i Boki 13. Zvali su je često, možda čak i previše...

Marina je do poslednjeg dana pisala tekstove.

ATAImages
Sahrana Marine Tucaković

- Kad je primljena u bolnicu, bila je svesna situacije, imala je kraće depresivne faze... Međutim, u suštini je bila optimista, njen duh ju je sačuvao da toliko dugo poživi. Pisala je pesme čak i u bolničkoj postelji. Nije plakala, bila je veliki borac. Nikad se nije samosažaljevala - kazao je Laća i otkrio tada šta mu je majka rekla pred smrt:

- Uvek mi je govorila: "U se i u svoje kljuse." A poslednjih meseci mi je ponavljala: "Kada ti ja odem, nikog više neće biti tu da ti bude oslonac, osim tvog oca" - ispričao je Radulović i dodao tada da se njegov otac oporavlja od bola.

- Tata je dobro. Počeo je da se socijalizuje, ne pada u depresiju.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam