Džesika Alba na početku karijere zbog ovoga kolege nije smela u oči da pogleda!

06.10.2020

17:41 >> 16:43

0

Glumica je otkrila do sada nepoznate detalje sa snimanja čuvene ‚‚Beverly Hills 90210, pa istakla kaku su joj pretili da će je izbaciti sa seta ukoliko sa

Džesika Alba na početku karijere zbog ovoga kolege nije smela u oči da pogleda!
Copyright Džesika Alba Profimedia

Džesika Alba progovorila je posle 22 godine o neprijatnim i do sada nepoznatim detaljima sa snimanja serije ‚‚Beverly Hills 90210″. Kako je objasnila, bilo joj je rečeno da nikoga od kolega ne gleda u oči, jer će je u suprotnom izbaciti sa seta. Naime, glumačka ekipa s kojom je tada sarađivala nije bila nimalo prijateljski nastrojena prema njoj.

– Nisam smela čak ni da pogledam u oči glavnu glumačku ekipu, što je dosta čudno s obzirom da snimate scenu s njima… Objasnili su mi da će me izbaciti sa seta ako nekoga od njih pogledam – iznenadila je Džesika izjavom, govoreći o seriji u kojoj je tumačila ulogu Liani.

Tori Speling, Dženi Gart, Brajan Ostin Grin i Šenon Doerti – su samo neki od glavnih glumaca koji su se 1998. godine pojavili u seriji.  Džesika, inače, nije prva koja je progovorila o neprijatnostima na snimanju, pre nje oglasila se Tifani Tisen (Valeri Maloun) rekavši da su Dženi Gart i Tori Speling bile veoma neljubazne prema njoj. Glumica Analin Makord je rekla da je ‚‚kada je shvatila da su ,ku*ke – uzvratila istom merom i ponašala se hladno prema njima”.

Dženi sada tvrdi da se ne seća šta se dešavalo tih dana, a Speling je priznala da ju je ‚‚veoma uznemirilo” što Alba nije imala lepo iskustvo tokom snimanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike