Britni Spirs bez šminke i pored merdevina: Ovako zaista izgledam!

07.10.2020

07:58 >> 11:04

0

Pevačica se fotografisala u dnevnoj varijanti, dok je izvodila mini-radve u kući, i ukazala kakva je zaista stvarnost

Britni Spirs bez šminke i pored merdevina: Ovako zaista izgledam!
Copyright Instagram printscreen/ britneyspears

Britni Spirs ne oseća se dobro, nakon svih problema s kojima se susrela zbog svog lošeg psihičkog stanja, a sada je otrkila da je pod velikim pritiskom javnosti.

Pop pevačica je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ona u slobodno vreme zaista izgleda. Naočare, obična karirana košulja i pantalone, potpuno ne našminkana Britni pozira pored merdevin u predvorju svoje vile.

– A ovako zaista izgledam na dnevnoj bazi. I ja se ponekad osećam nesigurno zbog fotografija koje su snimljene kad nisam spremna i moram uložiti trud u svoj izgled. No znate šta, ponekad je lepo ne truditi se i pokazati se u pravom svetlu – napisala je pevačica pod naslovom ispod fotografija “Instagram protiv stvarnosti”. Luksuzni dom u kome živi Spirsova čak sama popravlja, te se iz tog razloga fotografisala pored merdevina. Izgleda da Britni pokušava da vodi normalan život, nakon što je izašla iz bolnice i što se ponovo našla u problemu, s obzirom na to da se bori za starateljstvo nad svojim sinovima. Naklonost prema pevačici fanovi su pokazali u vidu lajkova, te je za njenu fotografiju čak milion njih izarzilo dopadanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Oct 5, 2020 at 1:49pm PDT

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike