Dejan Milićević iskreno o Ceci: Htela je da mi pobegne sa snimanja!

07.10.2020

09:05 >> 13:19

0

Fotograf, koji s pevačicom sarađuje dugi niz godina, prvi put je otkrio kako se ona ponaša kada treba da se presvlači za slikanje

Dejan Milićević iskreno o Ceci: Htela je da mi pobegne sa snimanja!
Copyright Dejan Milićević ATAImages/ Antonio Ahel

Dejan Milićević ima blisku i dugogodišnju saradnju sa Svetlanom Cecom Ražnatović, pa je i najbolje poznaje od svih pevačica na estradi.

– Ma, da. Stalno imam problem sa njom. Samo nestane kad joj dosadi. Ne voli dugo da se snima, a snimali smo jednu reklamu, pa smo se dogovorili da je islikamo da ima nove fotografije za Instagram, ma za šta god joj treba. Kada se drugi put presvlačila, videh da se onako nešto meškolji i kažem joj: “Ceco, vidim da si već uhvatila niski start kao da ćeš da mi pobegneš!” – otkrio je Milićević i ispričao kako je Ceca reagovala na tu opasku

Svetlana Ceca Ražnatović ATA Images/Antonio Ahel

– Mnogo se smejala tada i obećala mi je da će izdržati čak tri presvlačenja. I, hvala Bogu, eto izgurasmo četiri promene što je baš fascinantno za nju. Moram da otkrijem da je jednom pokušala da pobegne pod izgovorom da ima goste kod kuće i da žuri – priznao je fotograf uz smeh. Pevačica definitvno ne voli mnogo vremena da potroši na snimanja, što je i sam Dejan potvrdio.

– Ona jednostavno voli da sve uradi što brže i da sve traje što je moguće kraće – kazao je Milićević.

S obzirom na to da je Ceca ove godine dobila prvi put unuče, obaveze koje ima mimo kuće najverovatnije da je skratila koliko je to moguće, kako bi provodila vreme sa Žejkom, naslednikom svog sina Veljka. Ražnatovićka se trenutno nalazi na Kipru gde ima luksuznu kuću, pa je jedva čekala momenat kada će otuputovati i uživati na suncu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Star

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike