Laž je da se zvezda „Granda" udala za Turčina milionera: Otkriveno kako su se uopšte i upoznali, a sad žive u Bogatiću! (VIDEO)

15.12.2022 | 10:50

Autor: Milica Gudžulić, Mladen Mijatović

Pevačica objašnjava kako joj je jedan let pre pet godina promenio život iz korena

Copyright 24sedam

Mirjanu Aleksić, nekadašnju učesnicu „Zvezda Granda", osim kao pevačicu raskošnog glasa javnost zna i kao, kako se često navodilo, suprugu bogatog Turčina. Međutim, prema njenim rečima - to je daleko od istine. 

Objasnivši kako joj se život u stvari promenio iz korena na jednom letu pre pet godina, kada je ljubav svog života upoznala na relaciji Beograd - Istanbul, naglasila je da njen izabranik jeste iz Alanje, ali da porodičan život vode u Bogatiću, daleko od gradske vreve. 

Mirjana Aleksić, Instagram screenshot / mirjanamiraaleksic
 

Par je, inače, dobio i ćerku, kojoj su dali ime Maja pre skoro godinu dana. 

„U Tursku idemo samo na letovanje!"

- Suprug i ja živimo u Bogatiću. Odemo samo u Tursku na letovanje. Neko vas je opasno slagao da je moj muž milioner... - kazala je Mirjana okupljenim medijima na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a, među kojima je bila i ekipa 24sedam

Pevačica je zatim dodala:

- Ne znam što je to toliko bitno. Iz Turske je i to je sve što mogu da kažem. Došao je na jedan festival pre nekoliko godina i upoznali smo se u avionu. Supruga je privukla smirenost koju imamo u Bogatiću. Zato se ovde i preselio.

- U Istanbulu je sve bučno i užurbano, želeli smo da pobegnemo od gradske vreve - zaključila je ona, govoreći na ovu temu. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam