Emina Jahović predstavila svoju kozmetičku liniju: Svaka žena treba da se oseća dobro na sceni svog života! (FOTO)

25.10.2020

12:56 >> 15:08

0

,,Ja ne verujem u to da su samo pevači, glumci, manekeni i manekenke zvezde. Za mene je zvezda i advokat i nastavnica, neko ko radi na šalteru... istakla je p

Emina Jahović predstavila svoju kozmetičku liniju: Svaka žena treba da se oseća dobro na sceni svog života! (FOTO)
Copyright Emina Jahović ATAImages/Antonio Ahel

Emina Jahović lansrirala je Yaemina beauty brand, kozmetičku liniju za, kako kaže, ,,sve žene, jake žene, zvezde na sceni svog života”.

– Želim sve da vas pozdravim. Jako sam uzbuđena i imam tremu, čini mi se da nikada nisam izašla na scenu… – obratila je Emina prisutnima u jednom prestoničkom lokalu, gde se održavala promocija, pa otkrila kako je o ovome sanjala.

Emina Jahović ATAImages/Antonio Ahel

– Unela sam se u ovaj projekat i ostavila parče duše, kao i kad pišem svoje pesme. Ovo je bio moj najveći san.

Baš kao što je istakla i na svom Instagram profilu – ovo joj je najvažniji trenutak posle rođenja sinova.

– Bitno mi je da se žene dobro osećaju u svojoj koži, da koriste proizvode i da imam povratnu reakciju od njih – nastavila je pevačica, koja je radeći na proizvodima mislila na sve dame, a ne samo na one poznate.

Emina Jahović ATAImages/Antonio Ahel

– Ja ne verujem u to da su samo pevači, glumci, manekeni i manekenke zvezde. Za mene je zvezda i advokat i nastavnica, neko ko radi na šalteru… svi treba da izgledaju najbolje na sceni svog života – istakla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Oct 6, 2020 at 2:28pm PDT

– Posle rođenja mojih sinova, čini mi se da je sutra najvažniji dan u mom životu. Dan kada se rađa ,,Yaemina beauty”, dan kada moji snovi postaju stvarnost… Mogla bih da pišem toliko toga… Da vam ispričam kako su moja putovanja izgledala, sve ono što sam učila o kozmetici i koliko je sve ovo izgledalo teško i nemoguće. Od Šangaja, Hong Konga, Dubaija, Nemačke, Italije… Fabrike, sajmovi, fabrike, sajmovi i ja sa rancem i kačketom… Tokom ovih 5 godina naučila sam toliko da mogu da sednem i pričam o svemu sa hemijskim inžinjerima, proizvođačima, radnicima… Svi oni obroci u menzama fabrika bili su mi toliko zanimljivi, učila sam i tamo o svemu, slušala priče i kupila iskustva. Svakog ko je dotakao pakovanje i napravio formulu mojih proizvoda poznajem na ovaj ili onaj način… Iako je na ovom projektu bilo mnogo, mnogo ljudi. Želela sam da energija koja se primakne ‚‚Yaemini” bude uvek i samo dobra. U svaki proizvod udahnula sam dušu… Bilo je čekanja, mnogo stpljenja je trebalo, mnogo nade, mnogo ljubavi… Mnogo iskustva i mnogo znanja… Timski rad… A gde je tim? Danima sam dobijala stotine CV-ja ljudi koji su direktno vezani za kozmetiku. A ja sam želela samo one one koji će verovati u sve najmanje koliko i ja. Čini se nemoguce je l da? Tako je delovalo skoro godinu dana i pošto Bog uvek pomaže hrabrim i tvrdoglavim… Kao lego sve je počelo da se slaže. Sada nas u kompaniji ima 20. Svi za jednog, jedan za sve. Na terenima 4 puta toliko. Naša zvezda se sutra rađa, moje treće dete. Najbolja pesma. Mogu da vam kažem da smo spremni kao zapete puške. Nju neka dotaknu samo oni koji će je zaista zavoleti jer će ona biti ljubav svih žena koje se bore na sceni života, dignute glave i one koje treba da nauče da prvo moraju da zavole sebe. Hvala vam ljudi… Rođaci, prijatelji, saradnici, moji fanovi… Svima vam od srca hvala… Mnogo vas volim… I sada plačem… Od uzbuđenja, sreće… Sve je tako savršeno u ovom trenutku za jednog perfekcionistu, često pesimistu kao što sam ja, a mislila sam da će makar nešto faliti – najavila je Emina ,,Yaeminu” prethodnog dana na Instagramu pa dodala:

– Vaš život je vaša scena… Pokidajte na njoj. Sve drugo je laž.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike