Sergej Ćetković se zaljubio na prvi pogled, pevač iznenadio sve ovim rečima (FOTO/VIDEO)

13.12.2022

17:31

0

„Raduje me što imam priliku da svoju publiku obradujem novom pesmom za praznike i poklonim im ono što najbolje umem - dobru muziku i iskrenu emociju“, ističe popularni pevač

Sergej Ćetković se zaljubio na prvi pogled, pevač iznenadio sve ovim rečima (FOTO/VIDEO)
Sergej Ćetković - Copyright Promo/Kristina Ćetković

U sam osvit novogodišnjih praznika jedan od najpopularnijih kantautora u regionu Sergej Ćetković svojoj publici poklanja novu pesmu „Na prvi pogled“ koja će već na prvo slušanje osvojiti srca publike, jer je u pitanju prelepa, emotivna balada u autentičnom Sergejevom stilu, po kome je prepoznatljiv na prostoru cele bivše Jugoslavije.

Promo/Luka Spremo
 

Nakon uspešnih pesama „Ne odlaziš“, „Kofer“ i „Vratile se ptice“ koje je u proteklom periodu objavljivao kao singlove, „Na prvi pogled“ je još jedna uvertira u Ćetkovićev predstojeći sedmi studijski album koji pred publiku stiže u prvoj polovini sledeće godine.

Nadam se da će se neko zaljubiti na prvi pogled

I ovog puta Sergej, pored vrhunske kompozicije, veliku pažnju poklanja video zapisu svoje nove pesme, pa je spot za baladu „Na prvi pogled“ sniman u prelepoj Toskani i slika zaista govori mnogo više od reči.

- Raduje me što imam priliku da svoju publiku obradujem novom pesmom za praznike i poklonim im ono što najbolje umem - dobru muziku i iskrenu emociju. Uživao sam radeći na ovoj baladi i verujem da će je publika prihvatiti na pravi način, jer ovo jeste moj prepoznatljiv potpis koji poštovaoci moje muzike vole i očekuju. Nadam se da će pesma „Na prvi pogled“ doprineti i mnogim zaljubljivanjima na prvi pogled - ističe Sergej Ćetković.

Promo/Aleksandar Kerekeš Keki
 

Tekst i muziku je pisao Sergej, aranžman su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, a za spot je bio zadužen Aleksandar Kerekeš Keki.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike