JK pod pritiskom zbog novog albuma: Smirite se, jeste li prolupali?!

08.10.2020

08:08 >> 12:18

0

Pevačica je objavila na Instagramu da danonoćno radi na novim pesmama i demantovala glasine da će se njen album zvati Karma

JK pod pritiskom zbog novog albuma: Smirite se, jeste li prolupali?!
Copyright Jelena Karleuša ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša mesecima je izložena pritisku fanova zbog albuma koji treba da objavi.

Pevačica zato u poslednje vreme često objavljuje Instgaram storije u kojima apeluje da ne vrše pritisak na nju, jer je to ometa u radu. Ipak, kako se strasti njenih fanova ne smiruju, počela su nagađanja i o nazivu njenog albuma, koji već duže najavljuje, a koji zbog situacije sa koronavirusom još nije izdala.

Instagram printscreen/ karleusastar

– Jeste li svi prolupali? Naravno da album nije izašao, ne zove se “Karma” ili kako god da je neko izmislio. Smirite se. U studiju sam, na albumu radim danonoćno. Ne šerujte gluposti, ne dižite paniku. Iz mog studija nikad ništa nije “procurelo” – poručila je Karleuša. Ne samo da se proteklih dana pojavio navodni naziv albuma, nego je na društvenim mrežama počeo da kruži čitav spisak pesama. Tako nepoznati autori Karleušinog “novog” albuma pišu da će se među sadržajem naći hitovi “Bam, bam”, “Kaldrma”, “Beti Bup” i mnoge druge, ali je po svemu sudeći, Jelena to demantovala.

Printscreen/ društvene mreže

Podsetimo, početkom godine iz studija Anastasije Ražnatović isplivala je njena pesma “Heroina”, pa je pevačicu to veoma pogodilo. Ona je tada odmah i zvanično objavila pesmu.

– Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pesme “Heroina” koja je trebalo da se nađe na mom prvom albumu je procurela u etar pre nego što sam želela da je predstavim publici. Nisam htela da dozovolim da pesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donela odluku da objavim pesmu kroz lirik video – poručila je Anstasija.

JK kategorično tvrdi da se njoj ovako nešto neće dogoditi, a videćemo da li će tako i ostati, s obzirom na to da se njeni fanovi ne smiruju u želji da čuju nove hitove.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike