Goca Tržan ponovo šokira: Bila sam s jednim Crnogorcem, bio je jako dobar...

08.10.2020

09:40 >> 12:29

0

Nakon što je izjavila da flertuje i da to radi i njen partner Raša Novaković, pevačica se prisetila nekih uspomena

Goca Tržan ponovo šokira: Bila sam s jednim Crnogorcem, bio je jako dobar...
Copyright Goca Tržan ATAimages/Nikola Manić

Goca Tržan poznata je po otvorenom iznošenju svojih stavova, kako na društvenim mrežama, tako i pred novinarima, a nakon što je uzburkala javnost kada je izjavila da flertuje, otkrila je i nove detalje iz svog ljubavnog života.

Pevačica je najpre objasnila da nijedan brak nije idealan, pa otvoreno poručila da nije ni njen.

– A koji brak jeste? To jeste suština. Svi živimo normalne živote i imamo iste probleme, samo ih svako hendluje na različite načine. Svoj brak ne šminkam za razliku od mnogih. Šminkam samo sebe – rekla je Goca. Ona je istakla i šta misli o tezi da su Srbi na listi najboljih ljubavnika na svetu i, takođe, šokirala svojim odgovorom. Ona je otkrila kojih su sve nacionalnosti bili njeni ljubavnici.

Goca Tržan i Raša Novaković ATAimages/Antonio Ahel

– Probala sam samo Srbina. Dobro, bila sam i sa jednim Crnogorcem, i oni su jako dobri. Mogu da se složim sa tom konstatacijom, jer ništa drugo osim Balkanca nisam probala – našalila se Tržanova.

U žiži javnosti pevačica se našla pre samo nekoliko dana, kada je obelodanila da, i pored toga što je u braku sa Rašom Novakovićem, flertuje sa drugim muškarcima. Međutim, Goca i dalje ostaje pri svom stavu da su to “normalne stvari”.

– A, ko ne flertuje? Svako flertuje, samo sam ja to priznala. Smatram da je to normalna ljudska potreba – objasnila je ona, pa je isto tako tolerantna kada i njen partner to radi.

– I Raša to radi. Okej sam sa flertom, ali kad bi već došlo do neke razmene telesnih tečnosti, tu već ne bih bila – nasmejala se Tržanova.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike