Sestra Uki Ku u policiji na saslušanju!

06.12.2022 | 13:06

Sestra Uki Ku u policiji na saslušanju nakon što je njen partner podneo prijavu protiv nje

Copyright Instagram printscreen/uki_q

Sara H. sestra popularne Tiktokerke Une Kablar, poznatije kao Uki Ku, danas je u pratnji advokata, majke i rođake otišla u policiju na saslušanje povodom nasilja koje je doživela od emotivnog parnera Damjana H.

Naime, ona je u petak dobila poziv da dođe na razgovor u jednu beogradsku policijsku stanicu zbog prijave koju je protiv nje podneo muž Damjan H., ali kako je objasnila, još uvek nije upoznata koji je razlog u pitanju.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Podsetimo, Sara je u septembru doživela porodično nasilje od svog supruga, a detalje ovog incidenta je sa javnošću podelila njena sestra Uki Ku. Saru je prema rečima Tiktokerke muž tukao, davio i udarao glavom o pločice.  

- Živim u konstantnom strahu od nasilnika. Dva meseca nisam izašla sama iz stana, jer se plašim za svoj život. Idem kod psihijatra, a kada izađem na ulicu okrećem se i mislim da me neko prati - rekla je Sara. 

24sedam/Instagram
Sara H

Sa druge strane, Damjan je na saslušanju u tužilaštvu istakao da suprugu nije tukao, već da ju je samo odgurnuo, nakon čega je ona sama pala na pločice. Takođe, nakon što osumnjičenom za nasilje ukinut pritvor, njegov advokat Anđelko Ležajić je za Kurir izjavio "da je njegovom klijentu bolje u zatvoru nego u braku sa Sarom".

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam