Goran Bogdan je pre glumice ljubio ovu pevačicu! Ni godinu nisu „sklopili" zajedno, a njegovi su se protivili toj ljubavi (FOTO)

25.11.2022 | 16:36

Autor: Milica Gudžulić

Mnoge njegovom šarmu ne mogu da odole, pa tako i nekadašnja članica grupe „E.T."

Copyright ATAImages/Miroslav Milić

Goran Bogdan već izvesno vreme uživa u ljubavi s koleginicom Jovanom Stojiljković. Ranije, međutim, bio je u vezi i sa jednom pevačicom, što je palo u zaborav, između ostalog, zato što glumac najčešće dozvoljava samo ulogama da govore o njemu

Privatnog života se javno gotovo i ne dotiče. 

Pevačica koju je ljubio s oko trideset godina bila je Lana Klingor Mihić, nekadašnja čkanica grupe „E.T.". Prema tadašnjim napisima medija, njegovi su se protivili ovoj ljubavi u izvesnom postotku. 
Par je, međutim, „izdržao" tek pola godina u vezi - zbog poslovnih obaveza.  

„Bolje da ostanemo prijatelji..."

– Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje. Nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli tridesetogodišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji - rekla je Lana jednom prilikom za medije, pa dodala: 

- Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama - zaključila je ona. 

 

 

(Blic)

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam