Bojan iz Leksington benda briše suze i peva: Pesma „Cvijeće“ krije posebnu priču (VIDEO)

25.11.2022 | 23:31

Dok ju je izvodio na nastupu pevač je lio suze, a ovaj prizor je rastužio njegovu publiku

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mnogi pevači se trude da kroz numere prenesu publici ono što osećaju. Baš jedan od takvih primera je i Bojan Vasković, pevač Leksington benda, koji je svaku emociju preneo svojim obožavateljima kroz numeru „Cvijeće“.

Naime, na jednom od svojih nastupa, dok je pevao ovaj veliki hit Bojan Leksington je zaplakao. I dok su se suze slivale niz njegovo lice, on nije prekidao da peva, a emocije koje je pokazao su naježile široke narodne mase. 

 

 

I dok mnogi misle da ova numera ima ljubavnu konotaciju, tekst krije zapravo tužnu životnu priču. To je numera koju je obožavao njegov pokojni otac, a koja u pevaču budi najdublje emocije. 

Hej, da l' bez mene

Isto cvjeta, cvijeće isto vene

hej, da l' te noću

nekad iz sna bude uspomene

kao mene zbog tebe - glase stihovi pomenute numere.

- „Omiljena pesma njegovog pokojnog oca“, „Koliko ogromnu dušu ima ovaj čovek, kad živiš ono što pevaš“, „Oči lepe uplakane“, „Bravo Bojane, jedan je roditelj, i ja sam svog oca mnogo volela“, „Ono kada ti duša otpeva pesmu, onako na pravi način“, „Volim ovu pesmu, a sada je volim još više“ - bili su neki od komentara. 

Inače, Bojan je o ocu uvek govorio sa velikim poštovanjem

- Moj otac je bio... Kako mama često kaže: „Ne znam od kog je materijala satkan“. Imao je vedar i pozitivan duh, bez obzira na to što je 25 godina bio u kolicima. Slušao je ljude iz okruženja kada imaju neke probleme i kaže im: „Ma samo vidi mene, nemaš nijedan problem“. Možda najteži trenutak je njegov odlazak, prerano je otišao. Bez obzira na to što smo poslednjih godina života proveli zajedno baš dosta vremena, to me teši, ali voleo bih da sam mu još nešto rekao - rekao je je Bojan ranije u „Sceniranju“.

Podsetimo, Bojan Vasković je nedavno dobio treće dete, a supruga mu je podarila ćerku, kojoj su roditelji dali ime Helena. Boki sa suprugom Aleksandrom ima već dvoje dece - sina Mihajla i ćerku Angelinu.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam