Karleušu glumci posebno nerviraju, brutalno ih napljuvala: Misle da su nobles, a ja im tri dinara ne bih dala! (FOTO)

10.11.2022 | 14:34

Autor: Nevena Mijušković/Milica Gudžulić

Pevačica se dotakla i toga kako ju je Miloš Biković izbegao na jednom događaju „za svaki slučaj"

Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Jelena Karleuša pojavila se danas u jednom prestoničkom hotelu kako bi ispromovisala nastup koji priprema za doček 2023. godine. Ovom prilikom, između ostalog, dotakla se i još raznih drugih tema, među kojima su bili i domaći glumci s kojima je ponovo „u javnom ratu" u poslednje vreme.

U okviru jednog od nedavno objavljenih Instagram „storija", naime, pevačica je istakla kako je oni baš nerviraju. Na pitanje 24sedam zašto, imala je izuzetno opširan odgovor.

- Zato što se tako ponašaju. Odmah da razlučimo jednu stvar, oni nisu viša bića, kasta, rasa u odnosu na pevače i muzičare, ali se tako ponašaju. Kao da su nobles u odnosu na plebs, jedna viša vrsta koja prezire popularnost, šoubiznis... Mora neko da im otvori oči da su oni u istom poslu kao, na primer, ja i sve moje kolege iz muzičke branše. Rade za publicitet, novac, na popularnost. To gnušanje od popularnisti me posebno nervira, jer je to strašno foliranje. Kao, hoćeš da budeš popularan glumac, ali ne želiš da budeš popularan, da te prepoznaju. To je baš fuj - rekla nam je Jelena, pa brzo nastavila:

Antonio Ahel/ATAImages
Vuk Kostić

- Čekaj, kako da budeš poznat i uspešan, ako nisi popularan? Ako to nisi, nisi ni uspešan i dobar glumac, jedno s drugim mora da ide, ne može jedno bez drugog. Tako da, za to gledanje s visine svih nas iz muzičkog posla generalno su krivi pevači koji sebe ne cene dovoljno, koji se između sebe pljuju, napadaju, ne drže se zajedno, dok glumci to onako malo kulturnije, manje vidljivo rade pa ispada da su oni onako... Aristokratija, a mi da smo neki lučki radnici koji su tu da jeftinom zabavom zabave narod. A oni su viša sila. Bez obzira što glume u odvratnim serijama i tako da im tri dinara ne bih dala - oštra je bila Karleuša. 

Jelena Karleuša, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Biković me je izbegao!

- Ja sam od svih njih, ne od svih, ali od 95 odsto koji glume u tim serijama bolja glumica - naglasila je, pa se dotakla i drame s Vukom Kostićem, te Milošem Bikovićem koje je poslednje potkačila zbog lova.

Miloš Biković na pomenutom događaju, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Karleuša se, inače, nedavno s Bikovićem i našla na jednom prestoničkom događaju. Haosa je manjkalo jer nije htela „organizatorima da pravi probleme". POGLEDAJ GALERIJU

- Htela sam da mu dobacim dok je primao nagradu, ne znam koju i za šta... Ali verovatno bi to izazvalo haos kod ljudi iz „Gorkog lista" koji me više nikad ne bi pozvali ni na jednu njihovu proslavu (smeh) - tvrdeći da ju je Miloš izbegao u širokom luku na pomenutom događaju.

Bonus video:

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/11/01/64c4e9adb45738d81958bf2e/uhd/64c4e9adb45738d81958bf2e.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9adb45738d81958bf2e",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/1180110_th_1668085702.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam