Nikolija Jovanović priznala: Relju obožavaju, a ja sam katastrofalna komšinica!

11.10.2020

16:52 >> 16:54

0

Pevačica je priznala da je nezgodna i da joj je logično što svi više vole njenog dečka

Nikolija Jovanović priznala: Relju obožavaju, a ja sam katastrofalna komšinica!
Copyright M. M./ATAImages

Nikolija Jovanović krenula je pre nekoliko godina stopama svoje majke Vesne Zmijanac, ali sada tvrdi da nije imala velike ambicije kao ona. Pevačica je o tome pričala u emisiji „Ekskluzivno”, u kojoj je otkrila i da njenog izabranika Relju Popovića komšije više vole.

– Ja sam katastrofalna komšinica, to nije za pohvalu, Relju obožavaju, jer je kulturniji od mene, a ja sam namćor – izjavula je Nikolija, pa otkrila da nije zadužena za finansije u firmi njenog partnera:

– Ne bavim se finansijama, ja sam Reljina žena i izvođač. Podrazumevalo se da ću da budem deo projekta „Made in Balkan”.

Nikolija kaže i da je ponosna na svoju majku jer je Vesna na vrhuncu karijere bila prva u mnogo čemu.

Vesna Zmijanac ATAImages/Antonio Ahel

– Čini mi se dok sam živela preko da se uopšte nisam družila sa našim ljudima, slušala sam stranu muziku, hip-hop najviše, ali Balkan mi je u genima, mama mi je Vesna Zmijanac. Nikad se nisam poredila sa njom. Ona je bila preteča mnogih stvari, imala je one kikice još devedesetih. To su neki epik momenti ne samo u njenoj karijeri, nego i na našim prostorima. Ali ja se na to nisam obazirala, jer da sam gledala nju ne bih se bavila ovim poslom iz straha. Ja sam eksperimentisala jer je meni to bila zabava – izjavila je pevačica i dodala da je popularnost nije promenila i da je drugačije samo to što je prepoznaju na ulici:

– Ne, ja sam ista. Prijatelji se druže sa mnom ceo život i ne mogu da povežu da mene neko zove na ulici: „Nikolija, Nikolija”. Moje drugarice ne mogu da povežu da sam ja poznata, jer normalna sam. Fanovi su uglavnom vrlo kulturni i divni, ali ima nekad situacija kad ručamo ili šetamo sa detetom i nije najpristojnije da tako prilaze. Kamo sreće da mi Relja kroji karijeru, bila bih opuštenija, jer on dobro kroji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Ekskluzivno

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike