Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica proslavili prvu godišnjicu braka, pa se jedno drugom obratili emotivnim rečima (FOTO)

11.10.2020

17:33 >> 17:13

0

Po svemu sudeći, oboje su srećni u braku, a njihove reči govore u prilog tome da ljubav među njima cveta

Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica proslavili prvu godišnjicu braka, pa se jedno drugom obratili emotivnim rečima (FOTO)
Copyright Foto: Printscreen Instagram

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga, voditeljka Katarina Kolozeus, proslavili su prvu godinu braka, a tom prilikom podelili su na Instagramu fotografije koje su nastale na dan venčanja i jedno drugom uputili emotivne poruke.

– Proletela je i ta prva godina braka kao dlan o dlan, brzo i efikasno! Bila je burna i stvarno smo mnogo toga, za samo tu jednu godinicu, već prošli i to sve zajedno ruku pod ruku. Nekad padnem ja, nekada ona, ali uvek jedan povuče više i vrati balans. Ove godine si ti često vukla više i hvala ti na tome. Ljubavi, želim nam još mnogo mnogo lepih godina i još lepših trenutaka, a ja znam da nas najlepše tek čeka. Volim te – napisao je pevač na pomenutoj društvenoj mreži, a ni njegova izabranica nije bila ništa manje inspirisana.

– Uspeli smo! Kažu da je prva godina braka najteža, a ja se molim Bogu da nam svaka bude baš kao ova! Čini mi se da je proletela, a opet sa druge strane, kada premotam film, znam da smo toliko toga prošli zajedno! Zahvalna sam ti za toliko stvari, a najviše za moj osmeh! Hvala ti što mi ga nikada ne skidaš sa lica i što se zahvaljujući tebi svaki dan budim i ležem kao srećna žena! Ti si sve što sam želela u životu… Moj oslonac, moj prijatelj, moja porodica! Volim te, ljubavi – piše u okviru Katarinine objave.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Katarina i Ljuba venčali su se u Hramu Svetog Jovana Vladimira u Beogradu, nakon čega je usledilo svadbeno veselje na kom su sa mladencima slavile mnoge poznate ličnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike