Milica Pavlović imala peh na nastupu: Ponela je atmosfera, pa joj se odvezale pertle na sandali (FOTO)

27.10.2022

22:31

1

Pevačica je na sceni uvek vrcava i u pokretu

Milica Pavlović imala peh na nastupu: Ponela je atmosfera, pa joj se odvezale pertle na sandali (FOTO)
milica_pavlovic_euhybrid_12072022_0008 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Milica Pavlović radi punom parom, a za zakazane nastupe uvek ima spremnu novu odevnu kombinaciju, a uz to i elegantan komad obuće koji će upotpuniti stajling.

Na nedavno održanom nastupu u Zagrebu, pevačica je imala mali peh. Nije nepoznanica da je Milica na sceni uvek vrcava i u pokretu, ali nije ni slutila da će joj se u jednom momentu odvezati pertle na sandali. 

Instagram printscreen/senoritamilica
Milici Pavlović se odvezale pertle na sandali

Iako ju je ponela atmosfera i đuskala bi do sitnih sati, Milica je vrlo pažljivo pravila pokrete kako ne bi „poljubila binu“, a ovaj momenat je zabeležen i fotografijom. 

- Onaj osećaj kad te radi adrenalin jer previše ljudi u Areni u Zagrebu sa tobom peva u glas Provereno, a tebi se razvezala pertla na sandali i plašiš se da se ne izblamiraš kao nikad u životu - napisala je ona uz emotikone koji se cepaju od smeha.

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Milici Pavlović

 

Podsetimo, Milica Pavlović je 11. oktobra prvi put u svojoj decenijskoj karijeri imala nastup u rodnom gradu. Tačnije na trgu u Veternici gde se obeležavao Dan grada, odnosno oslobođenje od fašista. 

Milica je tada, kako je naznačeno na Portalu javnih nabavki zapevala za sumu od 1.200.000 dinara, odnosno oko 10.000 evra. Iz ovoga se može zaključiti da je pevačica spustila cenu nastupa zarad koncerta na trgu u svom rodnom gradu, jer je prvobitno za Roštiljijadu tražila 15.000 evra. 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike