Možda i ja napravim profil na „OnlyFansu“! Milica Pavlović iznenadila priznanjem: Sve je za ljude, progovorila i o emotivnom životu

05.11.2022 | 08:59

Pevačica otkriva da joj muškarci prilaze preko poznanika i prijatelja

Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, a njen nalog broji 857.000 pratilaca. Njene provokativne fotografije privlače veliku pažnju javnosti, a Pavlovićeva ističe da postoji i mogućnost da otvori nalog na sajtu za odrasle i na taj način unovči svoje fotografije. 

Nedavno je na tom sajtu profil otvorila bivša košarkašica Milica Dabović, gde je pretplata na mesečnom nivou 15 dolara, a uskoro bi na „OnlyFansu“ mogla biti i Milica Pavlović.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović

 

- Sve je za ljude, pa i „OnlyFansu“. Možda i ja nekad napravim profil na toj mreži. Nikad se ne zna - kaže Milica i priznaje da, uprkos vrelim fotkama i popularnosti, emotivnog partnera ni na vidiku:

- Nadam se da ću naći muškarca i bez profila na „OnlyFansu“! Imam simpatiju, ali vam neću otkriti ko je u pitanju. Muškarci kojima se sviđam prilaze mi preko poznanika i prijatelja. To mi se dopada jer onda znam da je to provereno i da je taj momak dobar.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović

O svom poreklu Pavlovićeva neretko voli da priča, a svoj rodni kraj kaže da često posećuje. 

- Volim da odem u rodno selo jer me vraća na fabrička podešavanja. Opušta me da sa ljudima iz tog kraja razgovaram o tome da li im je kiša uništila useve, kolika im je plata, kakvu su zimnicu spremili - ispričala je Milica za Informer. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam