Tozovac za 24sedam: Žao mi je što Boru dugo nisam video zbog korone, dajem mu veličanstveno mesto među pevačima

12.10.2020

11:36 >> 11:50

0

Predrag Živković istakao je da će Drljaču pamtiti samo po dobrom

Tozovac za 24sedam: Žao mi je što Boru dugo nisam video zbog korone, dajem mu veličanstveno mesto među pevačima
Copyright ATA Images

Bora Drljača preminuo je 11. oktobra u 80. godini života, a pevači i prijatelji i dalje se opraštaju od velike folk zvezde. Njegov kolega, Predrag Živković Tozovac (84), izrazio je žaljenje u razgovoru za 24sedam, ističući da ga je neizmerno cenio.

– Šta da kažem o Bori, osim da je bio i dobar čovek i dobar pevač i dobar drug. Neka mu je laka crna zemlja, želim mu mir tamo gde je otišao. Nije mu bio lak život, ustaše su mu bile za petama, a majka ga je spasila kada su pucali u njih. Nije je poznavao. Njegova priča je iskrena. Žalio se na emotivnu stvar iz kuće, ali dobro, neću da ulazim u to, kakva je omladina i kako gledaju na roditelje – istakao je Tozovac. Da je Drljača bio izuzetan čovek, ali i prijatelj, suprug i otac, potvrdio nam je njegov kolega, tužan što nisu imali prilike da se susretnu zbog koronavirusa.

Bora Drljača Foto: Printscreen Youtube

– Nisam ga obilazio, jer i ja nisam sebe za vreme pandemije hteo da izlažem fizičkim naporima i žao mi je zbog toga. Razboleo se i patio se s tim problemima. Uvek ću ga pamtiti po dobrom u svemu – rekao je Tozovac. On nije mogao, a da ne spomene Drljačinu uspešnu karijeru, te je izdvojio šta smatra njegovim najvećim doprinosom muzičkoj sceni.

– Bora je bio nadaren i prava zvezda. Dajem mu veličanstveno mesto u ime svih pevača, jer je čuvao melos svog rodnog kraja, kao što retko ko uradi. Zahvlajujući njegovim pesmama iz Krajine, u mom sećanju će pre svega zato ostati upamćen, a onda i po ostalom – zaključio je tužno Živković.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike