Zavirite u kuhinju Zorice Brunclik: Ovde sprema razne đakonije sa Kemišem, a jedan detalj nikome nije promakao (FOTO)

02.11.2022

07:30

0

Pevačica je renovirala svoj dom, pa sada izgleda kao iz bajke

Zavirite u kuhinju Zorice Brunclik: Ovde sprema razne đakonije sa Kemišem, a jedan detalj nikome nije promakao (FOTO)
Copyright YouTube/ RTS Šou program - Zvanični kanal

Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi. Njih dvoje žive u luksuznoj kući u kojoj imaju bazen, muzički studio, pa i frizerski salon, ali nema sumnje da je pevačici jedan deo omiljeni. 

Zorica je vrsna kuvarica, a njen suprug i ona uživaju u pripremi raznih specijaliteta, što je Zorica i nedavno pokazala.

Printscreen Youtube/RTS Šou program - Zvanični kanal
Zorica Brunclik

Ona je bila učesnica emisije "Na večeri kod", te smo tom prilikom mogli da vidimo kako izgleda njena kuhinja, ali i trpezarija.

Kako se može videti sve je u belim i pastelnim tonovima, a pevačica se trudi da uvek ima svežeg voća i povrća, koje koristi u pripremi hrane. 

Detalj koji ne može da se ne primeti jeste da su moderni uređaji uklopljeni sa stilskim vitrinama i komodama, što ovom prostoru daje posebnu notu.

Sitnice poput belih tegli sa roze detaljima, bronzani escajg, tanjiri sa zanimljivim šarama - sve to se može naći u Zoričinoj kuhinji. 

G.G./ATAImages
Zorica Brunclik i Kemiš

Naravno, s obzirom na to da voli da kuva, ona uživa u tome da ugosti drage ljude, pa smo tako mogli da vidimo njenu veliku trpezariju, u kojoj glavno mesto zauzima šank, ali i prostor za odlaganje čaša sličan onim koji vidimo u raznim restoranima. 

Nema sumnje da pevačica ovde uživa da se opusti i zaboravi na sve probleme i obaveze, a najviše voli da ugosti članove svoje porodice, pogotovo za praznike, koji se bliže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike