Goca Lazarević potresena zbog smrti Bore Drljače: Svi smo sluđeni zbog njega, bio je voljen i u narodu i među kolegama...

12.10.2020

15:27 >> 14:23

0

Pevačica je za 24sedam otkrila da nije znala osobu s kojom se njen kolega nije slagao

Goca Lazarević potresena zbog smrti Bore Drljače: Svi smo sluđeni zbog njega, bio je voljen i u narodu i među kolegama...
Copyright Foto: Printscreen Youtube

Bora Drljača preminuo je u nedelju, 11. oktobra, u svom domu u Beogradu nakon duge i teške bolesti. Kada mu je pozlilo, sin Vladimir je pozvao Hitnu pomoć, ali ih on nije dočekao. 

Pevač je ove godine mnogo vremena proveo u bolnici, u koju je išao u nekoliko navrata zbog tumora debelog creva, ali su njegove kolege bile uverene da će se oporaviti jer je uvek zračio pozitivnom energijom i na njemu nije moglo da se vidi da se oseća loše.

To je slučaj i sa Gocom Lazarević, koja se ovim povodom oglasila za naš portal i priznala da je bila zatečena kad je čula ovu vest.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Svi smo sluđeni zbog Bore. To je stvarno veliki gubitak. Negde se ponavlja ona izreka da tek kad izgubimo nekog, shvatimo koliko nam je značio. Ja se nalazim u toj masi ljudi koji su tužni zbog njegove smrti. I da nije bio omiljen, bilo bi mi žao, ali on je bio voljen ne samo među narodom, nego i među kolegama. Ja ne znam da se on sa nekim zamerio u životu. Iskreno saučešće porodici – rekla je Goca za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike