Gala proslava na raskošnom imanju! Italijanski milioner Đanluka Vaki proslavio ćerkici drugi rođendan: Moja princeza! (VIDEO)

31.10.2022

20:51

0

Autor: Marija Mitić

Mala Blu Jerusalema Vaki je bila presrećna na specijalnoj proslavi njoj u čast

Gala proslava na raskošnom imanju! Italijanski milioner Đanluka Vaki proslavio ćerkici drugi rođendan: Moja princeza! (VIDEO)
Đanluka Vaki - Copyright Instagram printscreen/gianlucavacchi

Italijanski plesač i milioner Đanluka Vaki i njegova supruga Šeron Fonseka, proslavili su drugi rođendan svojoj ćerkici Blu Jerusalemi Vaki gala žurkom!

Oni su malenoj princezi priredili žurku iz snova! Bilo je tu svega, od raskošne dekoracije, preko roze balona, velike torte u istoj boji, preko jahanja i raznih zanimacija za decu, do zadivljujućeg vatrometa u noć!

 - Srećan rođendan, princezo! Hvala za dve najlepše godine mog života - napisao je ponosni tata, dok je i mama imala nežne reči za svoju mezimicu.

- Naša srca su puna ljubavi i zahvalnosti. Blu je uživala u svakoj sekundi. Hvala svima koji su uveličali svojim prisustvom drugi rođendan našoj princezi.

Poznati par ugostio je svoje prijatelje na svom velelepnom imanju, gde je sve odisalo luksuzom, a dočekao ih je prelepo dekorisan sto, prepun raznih đakonija.

 

 

Podsećanja radi, italijanski plejboj se sa svojom 15 godina mlađom suprugom upoznao na jednom snimanju, gde su se jedno u drugo zaljubili na prvi pogled, i stalno ističu da im nimalo ne smeta razilka u godinama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike